nu ajun la orgasm!

24-06-2009
ana_vasy
Nu este medic/terapeut
ana_vasy
Miam inceput viata sexuala la 18 ani cu prietenu meu de 22 si sunt impreuna de 3 ani.La inceput a fost ok ma simteam si eu bine adica aveam orgasm dar cu trecere a timpului am ajuns sa nu mai am deloc.simt nevoia sa ma masturbez ca sa ma simt bine si nu prea mai am chef nici de sex din cauza asta.nu stiu ce sa fac am incercat sa stau si eu deasupra dar nimic.Uneori as vrea sa o fac si cu alt baiat sa vad cum merge dar il iubesc f mult si nas vrea sal insel vreau sa rezolv cumva problema.e posibil sa fie prea mica(are 14 cm)?
3 comentarii
0
24-06-2009, ora 20:01
dan007
Nu este medic/terapeut
dan007
Ai spus ca la inceput aveai orgasme. Ce atunci o avea de 18 :p Si in plus marimea nu conteaza.
0
16-08-2009, ora 01:22
MoonLight
Nu este medic/terapeut
MoonLight
Incearca sa schimbi "tehnica" de penetrare(incepeti usor...fara penetrare totala...chiar q o miscare rapida dar "scurta"...iar apoi cand simti ca esti aproape...stii tu^^full contact...poate merge)...De mentionat ca nu ar trebui sa te mai gandesti la orgasm...gandestete doar ca esti cu el si va simtiti bine.pentru ca...daca te vei gandi continuu la asta nu vei fi atenta la c trebuie...daca intelegi...De exemplu...mie ca baiat mi se intampla sa stau cu gandu la ejaculare...si dureaza.cam mult...^^...dar tie ca fata...unde e...mai greu sa ajungi in extaz...sa zic asa...In fine...inca ceva...daca atunci cand te masturbezi...ai orgasm...inseamna ca totul e pe plan psihic...sau cine stie...incearca^^...muuulta bafta!!
0
19-07-2010, ora 22:01
cory cory
Nu este medic/terapeut
cory cory
Buna ziua!! Numele meu este Corina, Am 20 ani si sunt studenta... mi am inceput viata sexuala la 18 ani, , pana acum nu am avut orgasm... am incercat tot felul de pozitii, tehnici... dar degeaba... relatia cu prietenul meu este f buna, comunicam, nu exista subiecte tabu. dar tot nu se schimba nimic. incerc sa ma masturbez, dar parca nu merge, vreau sa am orgasm, vreau sa simt ca " m am terminat " si eu... e o putin neplacut deoarece el se termina problema sunt eu pt k mereu ma simt eu "neterminata".
cum va spuneam am incercat sa ma masturbez, dar nu inteleg de ce nu pot. mi e ciuda pe mine. nu vreau sa fac parte dintre acele femei care au orgasm o data la nu stiu cate luni, eu vreau sa am de fiecare data!!!!!!... as vrea sa va intreb dc nu exista medicament care sa stimuleze orgasmul???? si in acelaasi timp vreau sa va cer ajutorul, va rog frumos spuneti mi, dati mi niste sfaturi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: