nu ajun la orgasm!
Miam inceput viata sexuala la 18 ani cu prietenu meu de 22 si sunt impreuna de 3 ani.La inceput a fost ok ma simteam si eu bine adica aveam orgasm dar cu trecere a timpului am ajuns sa nu mai am deloc.simt nevoia sa ma masturbez ca sa ma simt bine si nu prea mai am chef nici de sex din cauza asta.nu stiu ce sa fac am incercat sa stau si eu deasupra dar nimic.Uneori as vrea sa o fac si cu alt baiat sa vad cum merge dar il iubesc f mult si nas vrea sal insel vreau sa rezolv cumva problema.e posibil sa fie prea mica(are 14 cm)?
3 comentarii
Ai spus ca la inceput aveai orgasme. Ce atunci o avea de 18 :p Si in plus marimea nu conteaza.
Incearca sa schimbi "tehnica" de penetrare(incepeti usor...fara penetrare totala...chiar q o miscare rapida dar "scurta"...iar apoi cand simti ca esti aproape...stii tu^^full contact...poate merge)...De mentionat ca nu ar trebui sa te mai gandesti la orgasm...gandestete doar ca esti cu el si va simtiti bine.pentru ca...daca te vei gandi continuu la asta nu vei fi atenta la c trebuie...daca intelegi...De exemplu...mie ca baiat mi se intampla sa stau cu gandu la ejaculare...si dureaza.cam mult...^^...dar tie ca fata...unde e...mai greu sa ajungi in extaz...sa zic asa...In fine...inca ceva...daca atunci cand te masturbezi...ai orgasm...inseamna ca totul e pe plan psihic...sau cine stie...incearca^^...muuulta bafta!!
Buna ziua!! Numele meu este Corina, Am 20 ani si sunt studenta... mi am inceput viata sexuala la 18 ani, , pana acum nu am avut orgasm... am incercat tot felul de pozitii, tehnici... dar degeaba... relatia cu prietenul meu este f buna, comunicam, nu exista subiecte tabu. dar tot nu se schimba nimic. incerc sa ma masturbez, dar parca nu merge, vreau sa am orgasm, vreau sa simt ca " m am terminat " si eu... e o putin neplacut deoarece el se termina problema sunt eu pt k mereu ma simt eu "neterminata".
cum va spuneam am incercat sa ma masturbez, dar nu inteleg de ce nu pot. mi e ciuda pe mine. nu vreau sa fac parte dintre acele femei care au orgasm o data la nu stiu cate luni, eu vreau sa am de fiecare data!!!!!!... as vrea sa va intreb dc nu exista medicament care sa stimuleze orgasmul???? si in acelaasi timp vreau sa va cer ajutorul, va rog frumos spuneti mi, dati mi niste sfaturi.
cum va spuneam am incercat sa ma masturbez, dar nu inteleg de ce nu pot. mi e ciuda pe mine. nu vreau sa fac parte dintre acele femei care au orgasm o data la nu stiu cate luni, eu vreau sa am de fiecare data!!!!!!... as vrea sa va intreb dc nu exista medicament care sa stimuleze orgasmul???? si in acelaasi timp vreau sa va cer ajutorul, va rog frumos spuneti mi, dati mi niste sfaturi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1nu am avut orgasm
- 12Prima data
- 10de ce nu am orgasm?
- 4viata sexuala de un an si orgasm niciodata
- 6probleme in timpul actului sexual; nu mai simt nimic
- 9probleme in relatia sexuala
- 6De ce nu am orgasm?!
- 6lipsa totala libido
- 5cum pot sa o ajut sa ajunga la un orgasm total, ce trebuie sa fac?
- 4VREAU SA AM ORGASM!!!!!
- 27am nevoie de indrumare, nu ajung la orgasm. va rog
- 6Nu simt nimic in timpul actului sexual
- 4Nu am avut orgasm niciodata
- 8Nu am orgasm
- 0Nu am orgasm din sex!
- 2nu am orgasm
- 1Act sexual lipsit de placere
- 6fara orgasm si fara placere
Mai multe informații despre: Anorgasmia feminina Lipsa orgasmului la femei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: