Normader de la Vichy tratateaza acneea?
Buna ziua!
De aproape 4 luni ma lupt cu o acnee neplacuta care mi-a aparut ca din senin! Mantionez ca am 28 de ani si ca am mai avut acnee la pubertate, dar nu intr-o stare atat de grava ca acum! Am mers la dermatolog, cum e normal, iar dupa 3 luni de tratament cu Skinoren, Brevoxyl si lotiune alcoolica cu eritromicina, urmarile au fost mult mai rele, starea mea inrautatindu-se cumplit.
Acum incerc un tratament cu antibiotic ( Eritromicina ) si vitaminele A si E. Credeti ca gama Normaderm de la Vichy ma poate ajuta sa scap de aceasta problema?
De aproape 4 luni ma lupt cu o acnee neplacuta care mi-a aparut ca din senin! Mantionez ca am 28 de ani si ca am mai avut acnee la pubertate, dar nu intr-o stare atat de grava ca acum! Am mers la dermatolog, cum e normal, iar dupa 3 luni de tratament cu Skinoren, Brevoxyl si lotiune alcoolica cu eritromicina, urmarile au fost mult mai rele, starea mea inrautatindu-se cumplit.
Acum incerc un tratament cu antibiotic ( Eritromicina ) si vitaminele A si E. Credeti ca gama Normaderm de la Vichy ma poate ajuta sa scap de aceasta problema?
1 comentarii
Imi pare rau sa iti spun, dar nu prea.Acestea sunt produse de intretinere a pielii, nu de tratare a acneei. Am avut si eu, dar efectele aproape k nu s-au vazut. Poate dupa ce scapi ai putea sa folosesti produsele de la Vichi k sa iti ingrijesti pielea in continuare, dar nu te astepta la o vindecare miraculoasa, cum m-am asteptat eu.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4acnee si matreata
- 5arsura, puroi, umflatura si invinetire.. in urma unui tratament pentru acnee
- 6fetita mea de 13 ani are o acnee urata, ulterior.. i s-a umflat fata si a avut dureri groaznice
- 2ajutati-ma cu un sfat: am acnee de la 14 ani
- 2Unde pot sa gasesc in tara PLEXION, pt tratamentul acneei??
- 13Am incercat tot in materie de cosuri, ce fac acum?
- 3onicomicoza+foliculita+acnee
- 1acnee dupa intreruperea contraceptivelor
- 1acnee p tot corpul
- 0Roaccutane pentru acnee
- 2acnee provocata de mercilon?
- 4va rog sa ma ajutati: am probleme cu tenul
- 1Acnee chistica, nici un doctor sau analiza nu are nici un raspuns
- 2ACNEE
- 2hormonal?
- 2brevoxyl
- 3Acnee Baiat - Fara solutie!
- 1Cosuri, ten gras
- 0cum scap de roseata si acnee usoara de pe fata?
- 1Ganduri de sinucidere
Mai multe informații despre: acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: