arsura, puroi, umflatura si invinetire.. in urma unui tratament pentru acnee

27-11-2007
piciboo
Nu este medic/terapeut
piciboo
buna ziua! acum 2 zile citisem intr-o revista cum ca pentru acnee iti poti da cu usturoi! nu stiu ce a fost in capul meu cand mi-am dat si acum am 3 arsuri de toata frumusetea!din care curge puroi si s-au umflat si invinetit! cu ce as putea sa'mi dau??or sa-mi ramana semne?multumesc frumos!
5 comentarii
0
27-11-2007, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
iti recomand sa te speli cu ceai de musetel concentrat caldut si apoi in zonele afectate sa aplici unguent cu antibiotic ca de ex. Balneomicina.Nu-ti vor ramane semne daca nu "storci" leziunile.
0
27-11-2007, ora 00:00
piciboo
Nu este medic/terapeut
piciboo
multumesc frumos.
As putea sa pun un plasture deasupra cat timp ies afara?in cam cat timp o sa treaca?
0
02-12-2007, ora 00:00
mayya
Nu este medic/terapeut
mayya
AI AUZIT DE CEAIUL DE GALBENELE, DIZOLVA UN SFET DE ASPIRINA IN 500ML DE CEAI MEDICINAL SI STERGE USOR FATA.ACNEEA NU TRECE ORICUM, DACA NU O TRATEZI CORESPUNZATOR SE DEPLASEAZA SI ERUPE PE ALTE ZONE DIN CORP.
0
09-01-2008, ora 00:00
medic_online
Identitate neconfirmată
medic_online
Leacurile babesti dau de foarte multe ori rateuri dureroase.usturoiul face mult bine numai ca nu in problema ta.Iti recomand sa nu mai folosesti mai ales pe partea cea mai vizibila a corpului nostru"fata" leacuri.Incerca sa te tratezi corespunzator tipului tau de acnee..Multa sanatate
0
19-01-2008, ora 00:00
Angi24
Nu este medic/terapeut
Angi24
Buna dimineata! Abia m-am inregistrat pe acest site, sunt foarte multumita de ceea ce am gasit aici si doresc sa intreb si eu ceva.
In urma cu cca o saptamana, la noi acasa a fost o vecina la noi. Nu eram acasa si am aflat mai tarziu. Am apucat sa folosesc toaleta iar la 2-3 zile dupa au inceput sa imi simt pe anumite portiuni de piele, senzatii de arsura. Am 24 de ani, am avut anul trecut varicela insa a trecut cu greu. Am cicit de pe atunci ca s-ar putea sa raman cu "zona-zoster" asa cum e numita. Deoarece am facut tratamentul acasa atunci si farmacista mi-a indicat tratamentul, nu am mai mers la un medic. Acum intentionez sa o fac in aceasta luni. Zona care la inceput era prezenta doar de la jumatatea fesi stangi in jos, este acum prezenta pe toata partea posterioara a piciorul stang. Senzatia este de rece, sau de ars, pielea fiind insensibila la gadilat sau la durere, simt durerea insa doar daca e in exces.
Oare ma insel in privinta diagnosticului?
Va multumesc si va doresc multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Usturoiul previne și vindecă răceala
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Vaccin contra acneei aflat în perioada de testare
  • Cum reducem respirația urât mirositoare din cauza usturoiului?
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  •