Nod in gat si durere.
Buna ziua, Domnule Doctor, sunt insarcinata si am ff multe episoade de voma, aseara dupa un episod mi-a ramas ca o impresie ca mi-a ramas ceva in gat, am mancat ceva in speranta ca mi se duce, dar nici vorba, ma deranjeaza ca si cum am ceva acolo. Intrebarea mea este, va trece de la sine simptoma asta pentru ca ma necajeste destul de mult, la inghitire la, baut la orice. Va Multumesc!!
3 comentarii
Scrieti topicul pe sectiunea Boli ORL unde raspunde domnul doctor Flueraru Valeriu.
Salut anu trecut am avut un avort in saptamina 16 am 28 ani si îmi doresc enorm de mult un copil erau probleme cu sarcina...menstruației nu e regulata pe data de 16.02.2018 am avut ultima menstruație si pina acum nu mi-a apărut, grețuri somnolenta, pofta de mincare si oboseala sunt dar facind 2 testuri ambele negative poate sa fie o sarcina si inca nu arata test sau o dereglare va rog sa ma ajutați mersi mult...
Faceti testul de sarcina la data scrisa pe prospect, din prima urina de dimineata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Depresie anxioasa
- 10Jena permanenta in urechi (amorteala) si senzatie ca urechile sunt infundate
- 9senzatie de nod in gat + depresie
- 0nodul la gatulet va rog frumos sa-mi raspundeti..
- 3Nod, jena in gat si recent a aparut disconfort la inghitire !
- 0de aproape o saptamana parca as avea un nod in gat
- 2Nod gat + usturimi discrete
- 2nod in gat, senzatie ca nu pot inghite
- 6nodul pulmonar plus ganglioni cu aspect sechelar retroperitoritoneali
- 2Nod in gat
- 4Ajutatima va rog cu un raspuns - am un nod in gat parca as avea ceva tot timpul
- 7Ajutor! mi se pune un nod in gât și respir foarte greu
- 0Vocal Cord Disfunction sau laringita
- 6Am făcut o mare prostie care s-ar putea să mă coste scump !
- 1Crestere in greutate
- 1Nod in gat si iritatie
- 4Nod in gat ce sa fie?
- 2Nod in gat, gat uscat, mucozitati vascoase, durere retrosternala
- 2Nu pot respira în intregime
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: