Ekg normal?

14-08-2020
Boian AnaMaria
Nu este medic/terapeut
Boian AnaMaria
Bună seara!Sunt fata, am 20 de ani, 1, 58 si 64 de kg!Mentionez din prima ca sunt depresiv-anxioasa si ipohondra!De aceea am scris aici ca pana acum am făcut 2 ecocardiografii, 5 ekg uri, 1 radiografie la plămâni, mereu crezând ca am ceva la inimă dar ekg urile au ieșit bine, eu fac atacuri de panica din orice(din senin)Am câteodată o presiune in piept, nod in gat, durere de spate si mâini, am niste înțepături in partea stanga ori sub sân, ori o simt exact in sân si mereu cred ca e de la inimă..ceea ce mă sperie in continuu..nu stiu ce sa mai cred..va rog sa ma ajutați
2 comentarii
0
14-08-2020, ora 22:17
Boian AnaMaria
Nu este medic/terapeut
Boian AnaMaria
Am uitat sa pun si ekg ul, ma scuzati!

http://imgur.com/a/lHYNhQc
0
18-08-2024, ora 19:59
marian cojoc
Nu este medic/terapeut
marian cojoc
Buna Maria, raspunsul asta vine cam tarziu la o distanta de 4 ani. Sper ca intre timp ai reusit sa scapi de atacurile de panica si de anxietate, referitor la ecg, arata normal si nu ai de ce sa ti faci griji. Daca doctori au spus ca e totul bine dupa atatea investiatii, crede ma ca, chiar e bine. Toate cele bune si sper sa primesc raspuns la acest comentariu ca ai rezolvat cu atacurile de panica intre timp. Doamne ajuta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • Despre EKG (electrocardiograma, ECG) - ce ne poate arăta și când este indicat să o facem
  • Analiza ECG realizată cu ajutorul unui ceas inteligent poate fi utilă în detectarea precoce a afecțiunilor cardiace
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  •