Ekg normal?

Bună seara!Sunt fata, am 20 de ani, 1, 58 si 64 de kg!Mentionez din prima ca sunt depresiv-anxioasa si ipohondra!De aceea am scris aici ca pana acum am făcut 2 ecocardiografii, 5 ekg uri, 1 radiografie la plămâni, mereu crezând ca am ceva la inimă dar ekg urile au ieșit bine, eu fac atacuri de panica din orice(din senin)Am câteodată o presiune in piept, nod in gat, durere de spate si mâini, am niste înțepături in partea stanga ori sub sân, ori o simt exact in sân si mereu cred ca e de la inimă..ceea ce mă sperie in continuu..nu stiu ce sa mai cred..va rog sa ma ajutați
2 comentarii

Am uitat sa pun si ekg ul, ma scuzati!
http://imgur.com/a/lHYNhQc
http://imgur.com/a/lHYNhQc

Buna Maria, raspunsul asta vine cam tarziu la o distanta de 4 ani. Sper ca intre timp ai reusit sa scapi de atacurile de panica si de anxietate, referitor la ecg, arata normal si nu ai de ce sa ti faci griji. Daca doctori au spus ca e totul bine dupa atatea investiatii, crede ma ca, chiar e bine. Toate cele bune si sper sa primesc raspuns la acest comentariu ca ai rezolvat cu atacurile de panica intre timp. Doamne ajuta!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Nod in Gat
- 4senzatia ca mi-a crescut ceva in gat
- 5senzatie de nod in git.. Este posibil sa existe un blocaj la nivelul muschilor faringieni?
- 5dupa ce mananc, am impresia ca mi-a ramas ceva in gat...
- 4ceva in gat.
- 8Senzatie de nod in gat din ce in ce mai suparatoare
- 3Senzatie de nod in gat
- 2Nod in gat si raguseala
- 0Buna seara nu stiu ce am !!! care ati trecut prin asa ceva datimi un sfat va rog
- 5Nod in gat de cateva luni
- 2Nod in gat
- 3Nod in gat si durere.
- 1Am senzatia ca am o coaja in gat
- 2Reflux gastro esofagian ???
- 8Tuse care nu se rupe asemenea unui nod in gat
- 2Nod in gat si usoara intepatura in ureche
- 2Poate fi cancer? Am 15 ani, si de cateva zile ma simt rau
- 11Senzatie de obstacol in gat
- 3Durere omoplați - disconfort piept
- 2Respiratie grea si presiune in piept
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat presiunea in piept ekg