Poate fi senzatie de nod in gat de la gastrita cronica?
De trei saptamani am senzatia de nod in gat, care dispare cand manac si dupa ce manac timp de o jumatate de ora.
Am fost la medic ORL in Cluj, pentru ca sunt din Cluj-Napoca, iar medicul mi-a spus ca nu am nimic in gat si ca ar putea fi un reflux gastric. Am mers apoi la un medic gastro care mi-a facut gastroscopie, si m-a diagnosticat cu gastrita superficiala cronica, spunandu-mi ca esofacul meu este OK si ca nu am reflux. In aceasta perioada de cand simt nodul in gat am avut si arsuri la stomac in special seara, iar dupa ce mancam dulce chiar nu imi era foarte bine, patind o data sa imi vina inapoi ceea ce am mancat. Analizele de sange sunt perfecte, dar senzatia de nod nu dispare. Mai nou am vazut ca parca am si o flegma dimineata pe care o dau afara. Are rost sa ma ingrijorez sau poate fi si pe baza nervoasa, mai ales ca am avut o perioada destul de stresanta in ultima vreme! Va multumesc!
Am fost la medic ORL in Cluj, pentru ca sunt din Cluj-Napoca, iar medicul mi-a spus ca nu am nimic in gat si ca ar putea fi un reflux gastric. Am mers apoi la un medic gastro care mi-a facut gastroscopie, si m-a diagnosticat cu gastrita superficiala cronica, spunandu-mi ca esofacul meu este OK si ca nu am reflux. In aceasta perioada de cand simt nodul in gat am avut si arsuri la stomac in special seara, iar dupa ce mancam dulce chiar nu imi era foarte bine, patind o data sa imi vina inapoi ceea ce am mancat. Analizele de sange sunt perfecte, dar senzatia de nod nu dispare. Mai nou am vazut ca parca am si o flegma dimineata pe care o dau afara. Are rost sa ma ingrijorez sau poate fi si pe baza nervoasa, mai ales ca am avut o perioada destul de stresanta in ultima vreme! Va multumesc!
1 comentarii
Daca nu se rezolva de la sine dupa ce trece perioada stresanta, ar fi bine sa mergeti sa va vada un endocrinolog care va va da trimitere sa faceti analizele de sange si ecografie tiroidiana.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25senzatie de nod in gat
- 6probleme in gat
- 12Am ceva in gat si ma doare pieptul
- 27Senzatie de jena in gat si uscarea gatului
- 21probleme cu gatul!
- 10Senzatie de os de peste in gat
- 9simt ca am ceva in gat !
- 6acum vreo luna printr-o raceala destul de urata in urma careia mi-a ramas o inflamatie in gat
- 5senzatie corp strain in gat
- 1jena in gat
- 2Stari lesin, ameteli si nod in gat
- 0de aproape o saptamana parca as avea un nod in gat
- 1Senzaţie de nod în gât
- 6Întrebare
- 1Reflux Gastroesofagian...oare??
- 3Am o senzație de scamă sau asa ceva în gât!
- 8Tuse care nu se rupe asemenea unui nod in gat
- 2Nod in gat si gat uscat
- 5Senzatie de nod in gat
- 2Ekg normal?
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: