Poate fi senzatie de nod in gat de la gastrita cronica?

15-07-2013
Antonia Sofia
Nu este medic/terapeut
Antonia Sofia
De trei saptamani am senzatia de nod in gat, care dispare cand manac si dupa ce manac timp de o jumatate de ora.
Am fost la medic ORL in Cluj, pentru ca sunt din Cluj-Napoca, iar medicul mi-a spus ca nu am nimic in gat si ca ar putea fi un reflux gastric. Am mers apoi la un medic gastro care mi-a facut gastroscopie, si m-a diagnosticat cu gastrita superficiala cronica, spunandu-mi ca esofacul meu este OK si ca nu am reflux. In aceasta perioada de cand simt nodul in gat am avut si arsuri la stomac in special seara, iar dupa ce mancam dulce chiar nu imi era foarte bine, patind o data sa imi vina inapoi ceea ce am mancat. Analizele de sange sunt perfecte, dar senzatia de nod nu dispare. Mai nou am vazut ca parca am si o flegma dimineata pe care o dau afara. Are rost sa ma ingrijorez sau poate fi si pe baza nervoasa, mai ales ca am avut o perioada destul de stresanta in ultima vreme! Va multumesc!
1 comentarii
0
16-07-2013, ora 01:25
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca nu se rezolva de la sine dupa ce trece perioada stresanta, ar fi bine sa mergeti sa va vada un endocrinolog care va va da trimitere sa faceti analizele de sange si ecografie tiroidiana.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •