Nod in gat
Bună ziua! Am și o întrebare, de câteva zile simt un nod în gât care mă deranjează foarte tare, am facut un atac de panica, m-am speriat ca mi-a ramas ceva in gat, si din cauza asta ar fi, cum as putea scăpa de el?Am fost si la Medicul Orl mi/a spus ca nu am nimic in gat si ca este de la atacul de panica, va rog din suflet spuneti-mi cum sa procedez cu acest nod in gat care mă deranjeaza si ma sperie, uneori imi da senzatia ca ma inec si simt muschii gâtului foarte tari..imi este frica să si mânanc.. Ma gandesc la acest nod mereu, si mai rau este, spune-ti-mi cum sa scap de el? Ce sa fac? Si pe deasupra simt si gatul uscat, oricat beau apa este uscat
2 comentarii
Buna,
1) Ai verificat la medic si daca ai probleme cu tiroida?
2) Daca nu ai astfel de probleme, invata cateva exercitii de relaxare si de respiratie (evetual cu un psihoterapeut), sa iti destizi muschii gatului si, f. imp.:
3) Evita sa iti verifici starea gatului (adica, nu bea apa si nu inghiti in sec decat cand e nevoie, nu ca sa verifici daca mai ai acolo nodul)
4) De la panica/anxietate saliva devine mai vascoasa si atunci gura se simte uscata iar cand inghiti e mai dificil
5) Invata sa iti controlezi si sa iti previi atacurile de panica (again, psihoterapia functioneaza!)
Calm si succes!
1) Ai verificat la medic si daca ai probleme cu tiroida?
2) Daca nu ai astfel de probleme, invata cateva exercitii de relaxare si de respiratie (evetual cu un psihoterapeut), sa iti destizi muschii gatului si, f. imp.:
3) Evita sa iti verifici starea gatului (adica, nu bea apa si nu inghiti in sec decat cand e nevoie, nu ca sa verifici daca mai ai acolo nodul)
4) De la panica/anxietate saliva devine mai vascoasa si atunci gura se simte uscata iar cand inghiti e mai dificil
5) Invata sa iti controlezi si sa iti previi atacurile de panica (again, psihoterapia functioneaza!)
Calm si succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 45durere in gat, partea stanga
- 3Senzatii ciudate: ca niste mici intepaturi in zona centrala si catre inimia... o stare de emotie
- 5dupa ce mananc, am impresia ca mi-a ramas ceva in gat...
- 6Nod in gat, senzatie de voma
- 23saliva spumoasa si vascoasa
- 6de 2 saptamanii cam asa ma deranjeaza ceva in gat, in partea stanga mai exact
- 3Senzatie de nod in gat
- 6Nod in gat si durere in piept
- 4Senzatie de ceva in gat.
- 1Poate fi senzatie de nod in gat de la gastrita cronica?
- 0Senzatie de nod in gat
- 1nod in gat de cateva luni
- 3Senzație de papila mărită în gât în spatele limbii
- 0Să mă ajute cineva, va rog ! senzatie de nod in gat sau de rest de mancare..
- 0Dureri de gat si limba
- 3Probleme respiratorii - gaura in partea stanga in gat
- 2Nod in gat si usoara intepatura in ureche
- 1Simt ceva in gat dupa ce cant
- 4Posibila costocondrita, recomandare specializare medicala
- 2Ajutor va rog, nod în gat, dificultate la înghițire!
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: