nisip la rinichi si sarcina
Urinam foarte des si mi-am facut un examen la urina si mi-a iesit sange in urina apoi mi-am facut o urocultura si mi-a iesit steril aveam si dureri lombare.Cred ca am nisip la rinichi si in afara de a bea 2 l de lichide pe zi ce trebuie sa mai iau.Mai ales ca vreau sa raman insarcinata cat mai repede posibil.
3 comentarii
Trebuie mers la o echografie abdominala pt a diagnostica (sau exclude) o eventuala litiaza urinara. Daca aceasta e normala, ar fi bine de facut si o UIV(urografie intravenoasa). Corect in ce priveste 2 l de lichide.
Nici o legatura aparenta cu dorinta de sarcina...
Nici o legatura aparenta cu dorinta de sarcina...
Stimata doamna, tot ce v-a spus domnul dr mai sus este complet adevarat, eu insa as preciza ca atunci cand aveti o durere violenta in lomba sa nu mai beti lichide deloc.
Aceasta ar putea duce la hidronefroza cu anurie destul de rapid. Aparitia anuriei poate fi foarte grava dar deja deviem de la subiect.
Aceasta ar putea duce la hidronefroza cu anurie destul de rapid. Aparitia anuriei poate fi foarte grava dar deja deviem de la subiect.
Buna ziua,
In urma unei ecografii abdominale de rutina, am fost diagnosticat cu "hipotonie pielocaliceala si bazinetala dreapta". Medicul de familie mi-a explicat ca asta inseamna ceva nisip la rinichiul drept si mi-a recomandat sa beau min. 1 l ceai de coada calului pe zi, pt. eliminare. Poate cineva (un medic) de specialitate sa imi clarifice daca lucrurile stau asa? Ce inseamna de fapt aceasta hipotonie pielocaliceala? Am mai auzit din alte surse ca nicipul la rinichi se poate elimina si cu ajutorul ultrasunetelor. Este recomandat? Daca nu il eliminam, atunci se transforma in piatra?
In urma unei ecografii abdominale de rutina, am fost diagnosticat cu "hipotonie pielocaliceala si bazinetala dreapta". Medicul de familie mi-a explicat ca asta inseamna ceva nisip la rinichiul drept si mi-a recomandat sa beau min. 1 l ceai de coada calului pe zi, pt. eliminare. Poate cineva (un medic) de specialitate sa imi clarifice daca lucrurile stau asa? Ce inseamna de fapt aceasta hipotonie pielocaliceala? Am mai auzit din alte surse ca nicipul la rinichi se poate elimina si cu ajutorul ultrasunetelor. Este recomandat? Daca nu il eliminam, atunci se transforma in piatra?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ce sa facem pentru a avea un copil?
- 5Am nevoie de sfatul dvs privind regimurile alimentare-foarte urgent
- 3vreau un bebe!
- 2Cum sa fac sa raman gravida?
- 3vrem sa avem un copil!ce ar trebui sa fac inainte
- 4eu nu am avut niciodata orgasm si incerc sa fac un bb de 2 ani
- 4Ce pot face pt ca am dureri destul de suparatoare, ameteli (nu tot timpul), greata
- 3piatra la rinichi
- 4anexita.. dar vreau un bebe
- 3infectia cu ureaplasma duce la infertilitate?
- 6vreau un bebe... nu am avut menstruatie 1 an si cateva luni
- 4atat eu cat si sotul meu vrem un copil
- 15vreau un bebe
- 9pot ramane insarcinata?
- 2analize inainte de sarcina
- 0Incercare de un an de a face copil
- 23interpretare spermograma.. ne dorim de mult timp cu bebe
- 9NE DORIM FOARTE MULT UN COPIL
- 1pot face copii
- 0Dureri cumplite dupa operatie
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina pietrele la rinichi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: