vreau sa am un copil

31-05-2006
alpha
Nu este medic/terapeut
alpha
Vreau sa raman insarcinata asa ca primul pas a fost sa imi fac analizele care au iesit foarte bune. Asa ca nu mai iau pastile anticonceptionale. Am auyit insa ca ar trebui sa fac o pauza foarte mare la anticonceptionale inainte de a ramane insarcinata, cu toate ca medicul meu de familie nu mi-a spus nimic in acest sens. Imi doresc un copil cat mai repede, dar vreau sa fie sanatos. Daca puteti sa imi spuneti daca este sau nu un pericol faptul ca de abia acum am intrerupt pastilelel si daca trebuie sa mai astept.
3 comentarii
0
01-06-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Nu este nici un pericol si nu este nevoie sa asteptati. Trebuie insa sa stiti ca, in functie de timpul cit ati luat contraceptive, fertilitatea poate sa se reinstaleze cu o oarecare intirziere, asadar sa nu disperati daca nu veti ramine insarcinata imediat
0
30-07-2012, ora 13:34
ralluka22
Nu este medic/terapeut
ralluka22
buna.eu am luat pastile yasmine timp de un an.am intrerupt pastilele timp de 3 luni pentru ca vroiam un bebelus, dar nu s-a putut.nu a vrut sa se prinda de mine.doctorul mi-a spus ca daca vreau sa un bebelus pot sa opresc sa mai i-au antic. si sa ma apuc de treaba.dar la mine dupa 3 luni nu a vrut sa se prinda nimic.in fine, am inceput din nou cu antic. cred ca o sa mai astept daca numnezeu nu a vrut acum poate anul viitor.sper ca la tine o sa se prinda repede si o sa ai o scumpete de bebelus.nu este nici un pericol sa intrerupi pastilele si sa vrei un copil.asa mi-a zis mie domnul doctor.e un doctor foarte bun.depinde de organismul fiecarei femei.iti doresc mult noroc si bebelusi sanatosi.
0
30-07-2012, ora 13:57
raluca88
Nu este medic/terapeut
raluca88
mie mi a zis medicul ca daca vrei bebe sa intrerupi ac si abia dupa 6 luni s aincerci sa l concepi ca poate iesi mai putin sanatos diin cauza hormoonilor care inca se gasesc in organismul femeii. nu stiu ce sa te sfatui insa eu una cand va fi sa vreau am de gand sa l cooncep abia dupa 6 luni fara antiic. intereseaza te bine nu cred ca vrei un bebe bolnav.:*
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  •