vreau sa am un copil
Vreau sa raman insarcinata asa ca primul pas a fost sa imi fac analizele care au iesit foarte bune. Asa ca nu mai iau pastile anticonceptionale. Am auyit insa ca ar trebui sa fac o pauza foarte mare la anticonceptionale inainte de a ramane insarcinata, cu toate ca medicul meu de familie nu mi-a spus nimic in acest sens. Imi doresc un copil cat mai repede, dar vreau sa fie sanatos. Daca puteti sa imi spuneti daca este sau nu un pericol faptul ca de abia acum am intrerupt pastilelel si daca trebuie sa mai astept.
3 comentarii
Nu este nici un pericol si nu este nevoie sa asteptati. Trebuie insa sa stiti ca, in functie de timpul cit ati luat contraceptive, fertilitatea poate sa se reinstaleze cu o oarecare intirziere, asadar sa nu disperati daca nu veti ramine insarcinata imediat
buna.eu am luat pastile yasmine timp de un an.am intrerupt pastilele timp de 3 luni pentru ca vroiam un bebelus, dar nu s-a putut.nu a vrut sa se prinda de mine.doctorul mi-a spus ca daca vreau sa un bebelus pot sa opresc sa mai i-au antic. si sa ma apuc de treaba.dar la mine dupa 3 luni nu a vrut sa se prinda nimic.in fine, am inceput din nou cu antic. cred ca o sa mai astept daca numnezeu nu a vrut acum poate anul viitor.sper ca la tine o sa se prinda repede si o sa ai o scumpete de bebelus.nu este nici un pericol sa intrerupi pastilele si sa vrei un copil.asa mi-a zis mie domnul doctor.e un doctor foarte bun.depinde de organismul fiecarei femei.iti doresc mult noroc si bebelusi sanatosi.
mie mi a zis medicul ca daca vrei bebe sa intrerupi ac si abia dupa 6 luni s aincerci sa l concepi ca poate iesi mai putin sanatos diin cauza hormoonilor care inca se gasesc in organismul femeii. nu stiu ce sa te sfatui insa eu una cand va fi sa vreau am de gand sa l cooncep abia dupa 6 luni fara antiic. intereseaza te bine nu cred ca vrei un bebe bolnav.:*
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Preconceptia si analize medicale specifice
- 7despre sarcina, ne dorim un copil
- 3de 10 luni nu folosesc prezervativ si nu am ramas insarcinata
- 1vreau sa raman insarcinata
- 6de vreo 7 ani am hipertiroidism si fac tratament... mai pot sa am un copil?
- 4analize pentru sarcina
- 3Si eu vreau un copil
- 2alaptez de 9 luni si vreau sa mai fac un copil
- 6scleroza multpla si imi doresc un copil
- 3infectia cu ureaplasma duce la infertilitate?
- 5pot avea un copil si sau face stimulari hormonale?
- 0analize bolile copilariei inainte de sarcina
- 6diagnosticat in urma cu 8 ani de sifilis, acum ne dorim un copil
- 3vreau sa raman insarcinata...!
- 0Incercare de un an de a face copil
- 5Alaptez si vrem al doilea copil...
- 9NE DORIM FOARTE MULT UN COPIL
- 0de ce nu raman insarcinata?
- 3Sarcina si chisturile.. Imi doresc bebe
- 3tratament cu stimuloton 50mg si depakine 300 in cazul atacurilor de panica si anxietatii
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: