Transpirație și oboseala la cel mai mic efort!!
Buna ziua.in anul 2020 luna 3 am fost operat în Anglia de litotritie.3 ședințe.de la ultima ședință au început următoarele probleme.obosesc și transpir fff rău la cel mai mic efort.sexual aproape OOO.sunt balonat non stop și gust acru in permanenta.am facut toate analizele posibile și imposibile.toate au ieșit bine.rmn-uri peste tot.au ieșit bine.endoacopie și colonoscopie ok.inima și plămâni ok.endocrinologie ok.analize ok.de 1 an de zile iau tratament psihiatric dar nici o schimbare.chiar nu știu ce să mai fac.am ajuns la capătul puterilor.inainte de operația de litotritie cred că eram cea mai activa persoana fără sa obosesc sau sa transpir.chiar nu știu ce să mai fac.mentionez că am 1.90 și 110 kg.va mulțumesc și aștept sugestii!!
5 comentarii
"sexual aproape OOO."
Referitor la aceasta problema, tratamentul psihiatric produce disfunctii sexuale, citeste prospectul si vei gasi ca efecte secundare.
Referitor la aceasta problema, tratamentul psihiatric produce disfunctii sexuale, citeste prospectul si vei gasi ca efecte secundare.
Vorbiti cu medocul, poate va schimba tratamentul psihiatric si incercati, daca se poate sa slabiti.
Daca merg 100 m sunt transpirat tot și iarna mergeam doar cu o bluza pe mine.daca îmi luam o geaca ajungeam fleașcă acasă!!
De cand transpirati asa de rau? De dinainte de tratament sau de dupa tratament?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Curentul de aer, cald sau rece, imi da o stare de disconfort + dezechilibru
- 3inima marita, copil 6 ani
- 10Probleme vedere, ameteli, oboseala
- 2Lipsa orgasmului poate fi cauzata de stres sau oboseala?
- 3piatra la rinichi
- 3Depresie, sau oboseala nervoasa ?
- 4mononucleoza infectioasa
- 6Cam de circa 11 luni ma aflu in Suedia si ma simt groaznic
- 11nevroza anxioasa
- 4Imi vine sa vomit dupa fiecare masa si sunt foarte obosit in ultimul timp...sugestii?
- 7transpiratie excesiva noctura insotita de frisoane, temperatura de 35 C, oboseala
- 34Depresie nevroza
- 18Ajutati-ma- Anxietate cu atacuri de panica
- 13corzi vocale
- 6senzatie ciudata dupa ce mananc sau beau ceva
- 0Piatra la fiere si la rinichi
- 2O piatra de 7mm la nivelul rinichiului
- 8Stare de oboseala continua. Ameteli. Slabiciune
- 1Stari de oboseala si alte probleme
- 0Aspectul pieli, problema testiculara, oboseala excesiva !
Mai multe informații despre: Oboseala pietrele la rinichi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: