negi in talpa si pe maini
buna!acum ceva timp mi-a aparut un neg in talpa si de vreo 2 saptamani am vazut ca au inceput sa-mi apara si pe maini. dermatologul mi-a recomandat duofilm si cutaden si dupa sa pun un celofan peste neg.am inteles ca daca aplic duofilm pe piele normala provoaca arsuri sau ceva asemanator.cei din palma si de pe degete sunt inca foarte micuti si multi si nu am cum sa aplic solutia pe ei si nu vreau sa imi provoc arsuri in palma. cum as putea sa procedez?
Multumesc!
Multumesc!
6 comentarii
buna! incearca sa pisezi usturoi pe un pansament si pune pansamentu cu usturoiu pisat deasupra unui neg.stai cu usturoiu pina simpti ca te arde, dupaceia il ei daca nu mai suporti.nu il ti prea mult sa nu te arda.si tot repeti chestia asta asa pina dispare.am avut si eu si am facut asa pina la ars si a disparut.multa bafta.
Dupa ce faci toate chestiile cu usturoiul, mergi la un medic dermatolog pentru a-l cauteriza.
pt naimae.buna!in legatura cu negii si eu am avut in copilarie si am incercat foarte multe medicamente si injectii si tot nu mi-au trecut..mi-am dat cu zeama de la nuca verde pe negi si mi-au disparut imediat.am avut pe degete foarte multe.incearca acest remediu care nu e nici dureros.succes!
in seara in care am postat mi-am asumat riscul cu duofilm...m-am dat si pe maini si pare sa treaca...adica sunt mult mult mai mici abia daca se mai vad...sa vad cum se comporta!o sa incerc si usturoiul si sper sa nu reapara.Multumesc pentru raspunsuri!
buna am si eu o intrebare am un neg pe mana si doresc sa il cauterizez vrea sa stiu daca este dureros ?? ms
si eu am avut vreocativa negi pe mana acum ceva timp..insa aia aparusera mai recent..cel mai vechi neg avea vreo 2 ani..si era in genunchi, fiind destul d emare..asa ca era foarte inestetic..am incercat cu multe solutii de ars negii, pana si solutii naturiste...dar mai nimic nu a functionat...asa ca m-am dus la dermatolog si mi-i a cauterizat, dar in schimb acum mi-au ramas niste cicatrici destul de urate...dar macar am scapat de ei..nu pot sa zic ca a fost asa de dureros, pentru ca mi-a facut o injectie sub neg si acea injectie mi-a amortit regiunea aceia...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4caderea pielei de pe dosul palmei, ca o matreata
- 4imi crapa pielea de pe maini si am si o mancarime
- 3de 15 ani am o pata pe gat care cu timpul s-a extins
- 6Piele de gaina
- 8boala de piele ciuperca alt fel de infectie nu pot sa-mi dau seama ce este...plz help
- 7Mancarimea pielii... ajutor! :(( Repede va rog!
- 184melasma faciala
- 6pt tratarea negilor
- 6Pustule pe piele
- 11bubite rosii ce provoaca mancarime pe piele...
- 10piele de gaina
- 51boli de piele?
- 0Piele aspra
- 4Mancarimi intense de piele dupa fiecare dus - insa numai cu apa de acasa!
- 5Bubite pe piele inexplicabile...
- 7Boli de piele Ajutor
- 4Batatura, piele moarta, rana deschisa
- 1Am scapat de neg (pe degetul mare de la mana) cu bicarbonat si otet
- 2Neg la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: