Mancarimea pielii... ajutor! :(( Repede va rog!
De cca. 2 saptamani ma mananca foarte rau pielea. O mancarime insuportabila. Dupa ce ma scarpin apar niste umflaturi albe cu un contur rosu. Se umfla exact zona in care m'am scarpinat. Umflaturile nu contin lichid. Zonele in care ma mancanca piele sunt spatele[in special], membrele, gatul si capul. Mancarimile apar in special seara.
Imi puteti spune, va rog, ce boala as putea avea, daca e grav si cum poate fi tratata ?
Va multumesc anticipat !
Imi puteti spune, va rog, ce boala as putea avea, daca e grav si cum poate fi tratata ?
Va multumesc anticipat !
7 comentarii
Am uitat sa mentionez da iau creatina monohidat (pastile) si inca un tip de proteine (praf) care contin si creatina si glutamina si altele dar in cantitate mai mica. Acestea le consum ca un supliment alimentar, in afara meselor regulate.
Sper sa nu aiba legatura cu acestea. Desi nu prea cred ca au, e mai bine ca le'am mentionat.
Multumesc inca o data.
Sper sa nu aiba legatura cu acestea. Desi nu prea cred ca au, e mai bine ca le'am mentionat.
Multumesc inca o data.
Probabil ca ai o urticarie acuta. Este posibil sa fie in relatie cu suplimentele alimentare pe care le consumi sau in legatura cu un aliment. Ar fi bine sa te examineze un medic dermatolog pentru a-ti preciza tratamentul. Oricum, este bine sa renunti pentru moment la suplimentele alimentare si sa-ti tratezi urticaria care iti poate pune in pericol viata.
Voi consulta si un medic.
Am citit despre urticarie acuta si nu prea e de glumit din pacate. :(
Multumesc Mult !
Am citit despre urticarie acuta si nu prea e de glumit din pacate. :(
Multumesc Mult !
exact aceleasi simptome am si eu si c-am tot de doua saptamini.eu cred ca de la banana mi s-e trage dar nu sint convinsa.am fost la medic dar stii ce mi-a dat?calciu fiole, 1zi, vit C si prednison.nu le-am luat pt ca nu mi s-a parut ca m-ar fi diagnosticat corect.am lasat sa treaca de la sine.doar vit C am luat pt ca nu are ce sa-mi faca rau.boala s-a mai ameliorat dar seara si dimineata inca mai am probleme.
am uitat sa spun ca boala si-a facut debutul cu umflaturi in zona fetei, pe limba si chiar in git.o mincarime dureroasa si cu furnicar uri pe limba si buze.as vrea sa -mi spune-ti daca stiti c-am ce fel de urticarie e pt ca la med. meu de familie nu ma mai duc.intotdeauna e pe fuga
Buna si sotul meu are niste mancarimi de piele in special pe spate pe picioare pana sus, aceste mancarimi au debutat prin septembrie octombrie, el este si alergic la praf si la polen are probleme mai ales primavara cand i-a mult aerius.Mancarimile sunt f puternice si unde se scarpina pielea se inroseste f tare si se umfla, doar cand i-a aerius sau claritine ii trece si asta se intampla cam tot la 2 zile, a fost la medicul de familie si a zis doctorita ca poate are imunitatea scazuta si i-a dat ceva pentru imunitate si osteocare timp de 10 zile acuma ii apar mancarimile doar la vreo 3, 4 zile.El banuieste ca e de la o pisica care am adus-o in acea perioada desi pisici am avut mereu, precizez ca el este brutar deci sta e in contact cu faina si caldura mare.Astept sfaturi si sugestiii.Va multumesc!
In urma cu 2 luni am inceput sa am niste mancarimi de piele cu pete rosii in scobitura piciorului, la calcai si degetele mari mi se unflau si ma dureau tare.nu le-am bagat in seama pana cand au inceput sa mi se faca pe tot corpul nu si pa fata. Am facut testul de alergii Si dna.doctor mia spus ca am dermatita de contact..De atunci am luat MEDROL 16MG14 zile dupa care am scazut la 8mg tot 14zile si la 4mg cu levocitrizina 5mg pe zi.30ZILE. Cu aceasta doza de 4mg. si levocitrizina au inceput sami iasa iarasi petele si a inceput sa ma doara si muschii de la umeri, si mainile de la coate in jos.Ma mai mananca foarte tare si palmile, petele rosii unele ma mananca si altele ma dor tare Am sunat la dna.doctor si nu ami mai raspunde.am inceput sa iau din nou medrol de 8mgca asa ma simt mai bine. Ce sa fac va rog ajutatima cred ca am luat deja cam mult MEDROL
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Intepaturi si pete rosii pe corp in urma efortului, caldurii, emotiilor...
- 4caderea pielei de pe dosul palmei, ca o matreata
- 5mancarime, ma scarpin pana imi da sangele :(
- 10ciuperca pielii - tratament
- 2un fel de herpes. ciuperca?
- 3Umflaturi rosii pe piele dureroase
- 4de ce de fiecare data cand fac baie ma mananca pielea?
- 3mincarimi la picioare
- 5Pete rosi dupa spalare + mancarimi
- 16pete albe pe piele
- 5Mancarimi pe tot corpul
- 3mancarime de piele
- 3Piele elastica
- 40Pete albe in jurul alunitelor
- 5Mancarimi zona picioarelor si cea genitala
- 6intepatura de insecte, mancarime, durere
- 4Pete rosii pe corp cu tente de mancarime si la atingere cu o coaja lejera
- 4piele roşie umflata
- 1In jurul ochilor: piele rosie, uscata deasupra dar pungi si lichid sub piele