Batatura, piele moarta, rana deschisa
Buna seara tuturor. Am un necaz pe capul meu :( De prin februarie mi-a aparut o batatura exact sub degetul 2 si 3 de la picior, pe aceasta pernuta a piciorului cind mergi pe tocuri. Un pic ma durea, si-i faceam baite, o rodeam cu buretele, parca se facea mai mica, dar tot nu scapam de ea. Peste un timp, mai exact luna august curent, am observat ca inauntru se inegreste :( Am taiat cu foarfeca prin jur, s-a facut mai mica batatura, dar oricum a ramas. Sambata am fost la o clinica, si mi-a ars cu azot aceasta negreata. In decurs de 5 zile (de sambata pina azi) locul afectat s-a implut cu un fel de lichid si-mi era incomod sa merg. Nustiu de ce am hotarit ca e o idee buna sa sparg aceasta buba si sa o tai :( Am spart-o, am scurs-o, si am incercat s-o desprind, dar ea e lipita de carne. Am pus pielea la loc si am bandajat piciorul :( Acum intrebarea, pielea se va prinde inapoi? Mi-e frica :(
4 comentarii
Postati topicul pe sectiunea Osteoarticulare. Acolo il gasiti pe domnul doctor Marius Uscatu specializat in chirurgia antepiciorului si in special in bataturi. Intrati si pe site-ul dumnealui unde vorbeste mai detaliat despre bataturi si despre cum se pot rezolva aceste probleme.
Reactia pe care ati avut-o la crioterapie este normala. Bula care s-a format are drept scop eliminarea verucii ("negreala" de care povestiti este o veruca probabil, nu o simpla batatura). Lasati sa se vindece pielea, nu o mai bandajati (eventual aplicati spirt si Baneocin pudra), pielea va cadea si se va regenera. Daca efectuati doar tratament bazat pe crioterapie pentru veruca, cel mai probabil va fi nevoie de mai multe sedinte; este putin probabil ca una singura sa o vindece.
Multumesc foarte mult dna doctor. Deja spaima a mai trecut. Multumesc din suflet pentru sfaturi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 27alergie aparuta la efort sau la cald
- 5Pete maronii pe gat... se albesc la soare
- 5am foarte multe semne pe spate.. melanom?
- 6mancarimi ale pielii
- 6mancarime pe brate, burta... mai mult seara
- 9crema - factor de protectie solara
- 3Piele elastica
- 3bolide piele
- 6de aproximativ o luna mi-au aparut niste pete pe piele...
- 5umflatura sub pielea capului MAMA SPERIATA
- 4Buba sub piele ce trebuie sa fac?
- 6Bataturi la nivelul degetelor de la picioare
- 5pielea se albeste dupa o saptamana si pe urma se cojeste. Doctor dermatolog; urolog bun in Constanta
- 8psoriazis cam de 5 ani
- 6Pete rosii pruriginoase, unele iesite in relief, de dimensiuni diferite
- 1Bataturi la calcaie
- 1Mancarimi de piele
- 4Piele dura scrot (piele galbenuie, rosie) + durere tibie
- 1Deget picior
- 1Bătătură cam grava, ar trebui sa ma ingrijorez?
Mai multe informații despre: Bataturile Pielea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: