vegetatie penis
Domnule doctor, mi-a aparut pe penis cu aproximativ doua luni in urma un fel de negi...mai exact mi-au aparut pe fren.Am fost la un medic dermatolog si m-a tratat cu Condyline.Vegetatia a disparut pentru un timp, dar a reaparut.Pentru ca medicul ma chema la consultatie de doua ori pe saptamana, am decis sa-mi cumpar Condylineul din farmacie si sa ma tratez singur acasa.Citind prospectul am vazut ca medicamentul se aplica 3 zile consecutiv, , am facut-o, , , am prins niste arsuri destul de urate pe penis, , , , au trecut, , , mi-au dispatur negii din zona frenului.Problema noua e ca mi-au aparut pe pielea penisului niste cosuri micute si niste punctulete rosiatice, , , , , , , , , , am eu o problema sau ar trebui sa mai merg la vreun control la medic.dumneavoatsra puteti sa-mi dati vreun sfat?Va multumesc anticipat!
5 comentarii
Aplicati pe acele cosulete Fucicort crema, 4-5 zile, de 2 ori pe zi, dimineata si seara.
Daca nu cedeaza, mergeti la dermatolog.
Daca nu cedeaza, mergeti la dermatolog.
Domnule doctor, dupa ce am avut vegetatie in zona intima, adica pe penis si in zona pubiana si dupa ce am aplicat cu condyline, aceasta vegetatie disparand, cum as putea eu sa stiu ca nu mai sunt bolnav?ar trebui sa fac niste analize, am luat virusul HPV?ma puteti lamuri va rog?va multumesc!
Domnule Doctor,
Cu foarte mult timp (ani)in urma, au aparut, chiar linga anus, niste bubite, dupa un timp, in dus, am incercat sa le rup, acum s-au intins mai mult, sau poate triplat fata de ce era inainte de a incerca sa le rup. Niciodata nu au aparut in alta parte, si nu au disparut si sa reapara. Am incercat differite tratamente(rostopasca, duofilm..).nu a dat rezultate.
Exista un tratament cu care sa scap de ele?
Va multumesc foarte mult.
Cu foarte mult timp (ani)in urma, au aparut, chiar linga anus, niste bubite, dupa un timp, in dus, am incercat sa le rup, acum s-au intins mai mult, sau poate triplat fata de ce era inainte de a incerca sa le rup. Niciodata nu au aparut in alta parte, si nu au disparut si sa reapara. Am incercat differite tratamente(rostopasca, duofilm..).nu a dat rezultate.
Exista un tratament cu care sa scap de ele?
Va multumesc foarte mult.
Mai intai trebuie sa ajungeti la dermatolog pentru a stabili diagnosticul!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Penis -uscat-
- 10scurgere de lichid alb-galbui
- 6intrebare...urgent - bubite pe penis
- 5am pe partea stanga a penisului un nodul mic de vreo 2-3 luni
- 281iritatie pe capul penisului
- 10Nu permite decalotarea cand penisul este in erectie, ci atunci cand este relaxat
- 5zona intima, negi care se intind pe ambele parti
- 5dupa ce am urinat mi-au curs si cateva picaturi de sange
- 3priapism fara tratament... va mai putea avea ejaculare?
- 3dupa sex, mi-au aparut niste bubite pe penis
- 7Pot folosi Wartec in urmatorul caz?
- 0am intins pielea penisului meu la maxim si am o senzatie de discomfort la atingere
- 0bubite albe pe pielea de pe penis
- 1Negii genitali si Eosinofilele
- 20infectie vagin si penis
- 3Vena umflata, in zona penisului
- 4Ruptura fren
- 7Penis ciudat
- 1Punct negru penis copil 4 ani
- 2Epilare corecta negi genitali
Mai multe informații despre: Penisul Negii genitali
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: