mi-au aparut ca niste negi, cu toate ca nu au aspectul unui neg, sunt mici si alungiti
buna ziua,
de cateva zile am observat ca mi-au aparut in zona genitala, sub clitoris ca niste negi, cu toate ca nu au aspectul unui neg, sunt mici si alungiti, unii langa altii. nu prezint nici un discomfort, nu am mancarimi, usturaturi sau dureri, nu au o culoare diferita de cea a pielii. va rog sa-mi raspundeti cat mai repede. doresc sa consult un medic ginecolog dar sunt intr-o perioada mai delicata si pana saptamana viitoare nu o sa pot.
va multumesc anticipat,
ioana
de cateva zile am observat ca mi-au aparut in zona genitala, sub clitoris ca niste negi, cu toate ca nu au aspectul unui neg, sunt mici si alungiti, unii langa altii. nu prezint nici un discomfort, nu am mancarimi, usturaturi sau dureri, nu au o culoare diferita de cea a pielii. va rog sa-mi raspundeti cat mai repede. doresc sa consult un medic ginecolog dar sunt intr-o perioada mai delicata si pana saptamana viitoare nu o sa pot.
va multumesc anticipat,
ioana
3 comentarii
CRED CA DACA NU TE DERANJEAZA IN NICI UN FEL POTI ASTEPTA PANA AJUNGI LA UN MEDIC.SANATATE!
in orice caz cel mai bine e sa nu intri in panica si cat mai curand sa treci p la un medic ca sa t lamuresti(lasand rusinea deoparte). :)
BUNA ioana am avut acceeasi problema cu a ta...exact la fel un fel de negi lunguieti de culoarea pielii kre nu prezentau nici o mancarime..usturime etc...ai o boala cu transmitere sexuala...se numeste CONDILOMATOZA...trebuie sa mergi urgent la medicul ginecolog pentru ca poti face cancer de col uterin sau plus de asta negii se inmultesc..ca tratament iti recomand CONDYLINE... succes mult..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3acnee sau negi genitali?
- 3mancarime insuportabila in zona genitala
- 2pete albe in zona genitala
- 3ce trebuie facut sa nu mai apara negii genitali?
- 4negi genitali?
- 35ciuperca si neg pe penis. bicarbonat de sodiu
- 3ciuperca genitala
- 5vegetatie penis
- 3Umflatura in zona genitala
- 3semne si negi
- 3Secretie Umezeala zona genitala
- 6Acum un an mi-au aparut niste negi mici... cu timpul au crescut
- 3cred ca am avut vegetatie! era posibil sa treaca?
- 1Negii genitali si Eosinofilele
- 2arsura in zona genitala cu condyline
- 6Buna,
- 1Cum se transmit negii vaginali?
- 1Neg aparut pe penis
- 0Ceva negru in zona genitala
- 0Negi genitali
Mai multe informații despre: Negii genitali zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: