negi genitali si adenopatie inghinala
Buna ziua, am o intrebare si as vrea sa imi raspunda un cadru medical.
In urma cu 4 zile m-am prezentat la un doctor dermatolog cu niste negi genitali, au fost electrocauterizati, dupa 24 de ore de la interventie am observat o umflatura mica in partea inghinala stanga -am presupus ca e un ganglion, am revenit la doctor iar acesta mi-a spus ca nu e cazul sa imi fac probleme mi-a pus un diagnostic de adenopatie inghinala si mi-a prescris un un unguent si un antiobiotic si sa revin daca nu dispare in 3 zile
Dupa cum am spus mai sus as vrea o opinie din partea unui medic -este normal sa se intample asa ceva ?? intradevar zona unde a fost facuta eelectrocauterizarea se vindeca mai greu fiind si sub gland. ce parere aveti ?? poate fi ceva mai grav de ex limfom
Multumesc
In urma cu 4 zile m-am prezentat la un doctor dermatolog cu niste negi genitali, au fost electrocauterizati, dupa 24 de ore de la interventie am observat o umflatura mica in partea inghinala stanga -am presupus ca e un ganglion, am revenit la doctor iar acesta mi-a spus ca nu e cazul sa imi fac probleme mi-a pus un diagnostic de adenopatie inghinala si mi-a prescris un un unguent si un antiobiotic si sa revin daca nu dispare in 3 zile
Dupa cum am spus mai sus as vrea o opinie din partea unui medic -este normal sa se intample asa ceva ?? intradevar zona unde a fost facuta eelectrocauterizarea se vindeca mai greu fiind si sub gland. ce parere aveti ?? poate fi ceva mai grav de ex limfom
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 96condiloame acuminate externe
- 5condilomatoza.. nu ar fi mai bine sa fac o cauterizare a negilor?
- 4negi genitali de acum un an
- 4imi e frica sa merg la doctor.. mi-au iesit negii in zona vaginului
- 8negi genitali care au reaparut
- 3Negi?
- 4Negi genitali!!
- 6prietenul meu are de ceva timp niste negii pe partea stanga..
- 3negi genitali
- 0negi genitali ajutor
- 0negi genitali
- 3bubite/negi zona genitala
- 1Penis cu infectie
- 3Hpv
- 4Negi genitali
- 1Posibil HPV ?
- 9HPV si condiloame dureroase
Mai multe informații despre: Negii genitali
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: