Hpv

Buna seara! Ma confrunt cu condilomatoza acuminata de aproximativ 3 luni, la inceput mi a aparut un singur neg care a fost tratat cu condyline apoi m am umplut pe labii mici am fost la dermatovenerice o experienta dezamagitoare pentru mine deoarece domnul doctor nu mi a precris un tratament foarte concret eu i am explicat dansului ca nu pot sa ma dau cu condyline pentru ca sunt foarte multe. Pana la urma tot la condyline am ajuns le am tratat si pe acestea cu toate ca am ramas cu piele fff arsa, acum cateva zile am observat in interiorul vaginului foarte multi negi..va rog un raspuns nu stiu ce sa mai fac chiar nu stiu m ar ajuta mult un sfat ce sa fac in continuare, ce imunostimularoare sa iau ? Credeti ca as putea sa fac vaccinul SILIGARD in acest caz sunt disperata!!! va multumesc si astept raspunsurile voastre o seara frumoasa
4 comentarii

Trimiteti poze clare pe E-mail.
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE

Buna ziua,
va recomandam sa consultati si un alt medic care sa va recomande tratament conform istoricului medical
O zi buna,
Clinica Medicala Marie stopes
va recomandam sa consultati si un alt medic care sa va recomande tratament conform istoricului medical
O zi buna,
Clinica Medicala Marie stopes

Trebuie sa va prezentati la un ginecolog sa vi-i arda si pentru tratament de imunitate.

Domnul Corneliu un de as putea sa va trimit si eu o poze pentru problema mea. Multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 76hpv sfaturi
- 6vaccin pt hpv
- 11Condiloame acuminate
- 5zona intima, negi care se intind pe ambele parti
- 6Papanicolau clasa 3, HPV pozitiv
- 3Negi genitali?!
- 2negii genitali
- 7Papiloame si HPV pozitiv
- 0Virusul HPV... exista vreun tratament real ?
- 1Negi vaginali
- 2HPV la barbati, peste 30 ani
- 1HPV ?
- 4Negi genitali
- 0Condiloame Genitale
- 4M am vindecat de HPV -18
- 4Infecție hpv
- 4HPV 51
- 3Neg intim - sunt însărcinată
Mai multe informații despre: Vaccinul antiHPV infectia cu hpv Negii genitali condilomatoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: