Hpv
Buna seara! Ma confrunt cu condilomatoza acuminata de aproximativ 3 luni, la inceput mi a aparut un singur neg care a fost tratat cu condyline apoi m am umplut pe labii mici am fost la dermatovenerice o experienta dezamagitoare pentru mine deoarece domnul doctor nu mi a precris un tratament foarte concret eu i am explicat dansului ca nu pot sa ma dau cu condyline pentru ca sunt foarte multe. Pana la urma tot la condyline am ajuns le am tratat si pe acestea cu toate ca am ramas cu piele fff arsa, acum cateva zile am observat in interiorul vaginului foarte multi negi..va rog un raspuns nu stiu ce sa mai fac chiar nu stiu m ar ajuta mult un sfat ce sa fac in continuare, ce imunostimularoare sa iau ? Credeti ca as putea sa fac vaccinul SILIGARD in acest caz sunt disperata!!! va multumesc si astept raspunsurile voastre o seara frumoasa
4 comentarii
Trimiteti poze clare pe E-mail.
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE
Buna ziua,
va recomandam sa consultati si un alt medic care sa va recomande tratament conform istoricului medical
O zi buna,
Clinica Medicala Marie stopes
va recomandam sa consultati si un alt medic care sa va recomande tratament conform istoricului medical
O zi buna,
Clinica Medicala Marie stopes
Trebuie sa va prezentati la un ginecolog sa vi-i arda si pentru tratament de imunitate.
Domnul Corneliu un de as putea sa va trimit si eu o poze pentru problema mea. Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 37de vreo o luna am niste negi mici de tot in zona anal-genitala
- 96condiloame acuminate externe
- 10Sunt purtatoare de virus HPV de un an...
- 3fata, spatele, gatul etc pot fi afectate de HPV?:(
- 3ce trebuie facut sa nu mai apara negii genitali?
- 3analizele de sange si depistarea anticorpilor HPV
- 4negi vegetali nu stiu denumirea stiintifica
- 0ajutor...mi-am infectat partenerul fara sa vreau cu HPV
- 10Infectie HPV?
- 5Negi genitali? ajutor!
- 3testare hpv
- 4Un neg sau o infectie?
- 5HPV crescut... este cancer?
- 0Rana col uterin
- 0interpretare rezultat chiuretaj biopsic de endocol
- 1ajutați-ma cu un sfat cu hpv
- 4Papilom pe trunchi la copil de 7 ani
- 0Rezultat hpv
- 2Ascus hpv 16
- 1Hpv
Mai multe informații despre: Vaccinul antiHPV infectia cu hpv Negii genitali condilomatoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: