Cum va simtiti dupa decompresia capului femural?
Buna.
La mine a fost depistată necroza aseptică de gradul II. Pe data de 16 mai 2017 mi s-a făcut decompresia capului femural cu foraj la piciorul drept.
După decompresia capului femural durerile trebue să treacă la a 4-6 zi sau nu? La moment au trecut 5 săptămâni dar am dureri în zona bazinului unde mi sa făcut operația. Durerile apar noaptea când dorm, din cauza aceasta mă trezesc la ora 3-4 de la durere. Că să reduc durerea iau o pastilă pe zi de spazmalgon. La moment am trecut la aspirină.
Peste cât va trece durerile astea nu știu. Cine cunoaște ceva informație, cum pacientul trebuie să simtă după decompersie, peste cât timp vor trece durerile?
La mine a fost depistată necroza aseptică de gradul II. Pe data de 16 mai 2017 mi s-a făcut decompresia capului femural cu foraj la piciorul drept.
După decompresia capului femural durerile trebue să treacă la a 4-6 zi sau nu? La moment au trecut 5 săptămâni dar am dureri în zona bazinului unde mi sa făcut operația. Durerile apar noaptea când dorm, din cauza aceasta mă trezesc la ora 3-4 de la durere. Că să reduc durerea iau o pastilă pe zi de spazmalgon. La moment am trecut la aspirină.
Peste cât va trece durerile astea nu știu. Cine cunoaște ceva informație, cum pacientul trebuie să simtă după decompersie, peste cât timp vor trece durerile?
1 comentarii
Buna ziua.
Durerile pot diminua in timp, saptamani sau luni de zile. Ce varsta aveti ? Medicul ortoped cred ca v-a spus ca tenteaza acest foraj, in ideea ca osul se va regenera. La gradul 2 aveti sanse. Altfel, daca problemele persista ( schiopatati ?), e necesar proteza de sold.
Incercati cu un tratament antiinflamator ( diclofenac, aulin ) pentru cca 10 zile si urmariti rezultatele.
Durerile pot diminua in timp, saptamani sau luni de zile. Ce varsta aveti ? Medicul ortoped cred ca v-a spus ca tenteaza acest foraj, in ideea ca osul se va regenera. La gradul 2 aveti sanse. Altfel, daca problemele persista ( schiopatati ?), e necesar proteza de sold.
Incercati cu un tratament antiinflamator ( diclofenac, aulin ) pentru cca 10 zile si urmariti rezultatele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15durere a capului femural
- 28necroza cap femural - tratament de recuperare?
- 11Necroza aseptica de cap femural dr.cu coxita dr.
- 7Necroza de cap femural se poate ameliora?
- 0necroza de cap femural bilateral
- 11necroza de cap femural bilateral stadiu 3
- 1Tratament necroza de cap femural bilaterala
- 4Fractura col femural
- 2Osteonecroza de cap femural
- 0Durere tibie, uneori femur, alteori oasele membrului superior
- 0Necroza avasculara de cap femural bilateral
- 1Tratament in Clinica de Medicina Hiperbara Constanta -Dr. Cristescu Bogdan Ioan
- 7Necroza cap femural stang
- 2Necroza de cap femural / oxigenarea hiperbara ?
- 3Restrictii coxartroza+complicatii
- 6Ce urmează să fac în urma acestui diagnostic? IRM bazin osos
- 5Necroza cap femural post radioterapie
Mai multe informații despre: necroza de cap femural
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: