ne dorim f mult sa facem dragoste insa nu de fiecare data reusim

16-09-2008
yeah
Nu este medic/terapeut
yeah
buna ziua, tuturor!!!
am 27 de ani prietena mea are 23, suntem de 3 ani impreuna si se pare ca avem "probleme". ne dorim f mult sa facem dragoste insa nu de fiecare data reusim... adica reusim dar o facem doar pt a zice ca am facut-o... pana acum ceva timp totul a fost perfect a facut tot ce ne trecea prin minte, ideea este ca vrea dar in pat nu mai vrea sau cel putin nu mai are starea necesara, am incercat tot felul de chestii pt a o face sa se simta bine, fizic e ok dar mental nu. am vb cu ea sa mergem la un medic si nu este de acord vorbim f mult si am analizat totul dar degeaba fara rezultat. sper ca ma puteti ajuta cu un sfat.
va multumesc
3 comentarii
0
16-09-2008, ora 00:00
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
incearca chestii ca sexul oral, mangaie-o, sarut-o, vorbeste frumos cu ea... nu uita de clitoris...
0
16-09-2008, ora 00:00
mirelacernat
Nu este medic/terapeut
mirelacernat
Am aceeasi varsta ca si prietena ta si, recunosc, uneori am aceeasi problema ca si ea...Poti incerca sa pleci cu ea, un week-end macar...numai voi 2.la munte de ex. Incearca sa prelungesti preludiul...masaj cu uleiuri parfumate...sau cum zicea si Crinna22, sex oral.
0
18-09-2008, ora 00:00
yeah
Nu este medic/terapeut
yeah
Multumesc de raspuns
cu uleiuri parfumate nu am incercat recunosc :) sexul oral merge dar acum refuza... vorbele dulci merg si ele dar nu au finalitate la fel si mangaierile. am vb mult cu ea despre "problemele" care au aparut ideea ca din punct de vedere sexual este oki, mental este o problema, sincer cred ca este obosita de la serviciu... o inteleg intr-un fel dar eu. :). am reusit sa o conving sa mergem la munte weekendul acesta dar imi spune ca luam si laptopul ca cine stie... sincer e mai importanta munca decat mine??!? voi ce credeti. o sa anunt ce rezultat a avut iesirea la munte.
multumesc inca odata pt raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici