cateva sfaturi va rog: nu reusim sa facem sex
Buna ziua.
Eu am o problema mai ciudata cred. Sunt de un an cu prietenul meu si de curand am incercat sa facem sex. Noi doi suntem virgini. Problema noastra e ca nu reusim sa facem sex, adica el nu nimereste sa ma penetreze. Cum se poate asa ceva? Eu ma gandeam ca e mai mult o chestie din instinct dar se pare ca nu reusim deloc :d
Puteti sa-mi dati cateva sfaturi?
Eu am o problema mai ciudata cred. Sunt de un an cu prietenul meu si de curand am incercat sa facem sex. Noi doi suntem virgini. Problema noastra e ca nu reusim sa facem sex, adica el nu nimereste sa ma penetreze. Cum se poate asa ceva? Eu ma gandeam ca e mai mult o chestie din instinct dar se pare ca nu reusim deloc :d
Puteti sa-mi dati cateva sfaturi?
4 comentarii
Aolo!N-are "simtul gaurii"????Grav!:-))
lasand gluma deoparte nu prea inteleg cum se intampla...Ghideaza-l tu cu mana daca altfel nu merge...Si sper sa mearga asa...Asteptam vesti bune!
lasand gluma deoparte nu prea inteleg cum se intampla...Ghideaza-l tu cu mana daca altfel nu merge...Si sper sa mearga asa...Asteptam vesti bune!
Buna ziua,
Da, se mai intimpla. Este probabil stresat si anxios, iar tu mai inhibata si nu il prea ajuti. Se prea poate la inceput. Ai rabdare, aceasta situatie este pentru el mai stresanta de 1000 de ori decit pentru tine. Barbatii cred ca ar trebui, vorba ta, din instinct, sa fie f. buni, iar o infirmare a acestei credinte, mai ales asa, le loveste din plin orgoliul. Ai rabdare cu el, si ajuta-l. Nu il face sa se simta prost, asigura-l ca e doar o chestie trecatoare (fiindca este). In acelasi timp, spune-i ca iti doresti sa fii cu el, si te bucuri chiar si de apropierea de el, nu neaparat de cit de "expert"este. Ca asta arata ca nu are foarte multa experienta, iar asta e unul dintre lucrurile pe care le iubesti la el, fiindca te face sa te simti speciala. Asta era o sugestie, ideea este sa ii dai incredere in el si sa nu il complexezi.
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatrie
Da, se mai intimpla. Este probabil stresat si anxios, iar tu mai inhibata si nu il prea ajuti. Se prea poate la inceput. Ai rabdare, aceasta situatie este pentru el mai stresanta de 1000 de ori decit pentru tine. Barbatii cred ca ar trebui, vorba ta, din instinct, sa fie f. buni, iar o infirmare a acestei credinte, mai ales asa, le loveste din plin orgoliul. Ai rabdare cu el, si ajuta-l. Nu il face sa se simta prost, asigura-l ca e doar o chestie trecatoare (fiindca este). In acelasi timp, spune-i ca iti doresti sa fii cu el, si te bucuri chiar si de apropierea de el, nu neaparat de cit de "expert"este. Ca asta arata ca nu are foarte multa experienta, iar asta e unul dintre lucrurile pe care le iubesti la el, fiindca te face sa te simti speciala. Asta era o sugestie, ideea este sa ii dai incredere in el si sa nu il complexezi.
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatrie
O sa incerc sa fiu mai calma. Cred ca din cauza faptului ca nu am reusit de prima oara am ajuns sa ma inhib si sa fiu mai nervoasa. Stiu ca lui ii e mai greu dar nu am reusit sa-l linistesc pana acuma. O sa vad cum iese o noua incercare in curand :d
acorda-i si tu un pik de incredere, o sa reuseasca, poate k e mai timid:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4neori am proble cu introducerea penisului in vagin...
- 2Probleme cand vrem sa facem sex
- 2dureri de cap in timpul actului sexual
- 3ne dorim f mult sa facem dragoste insa nu de fiecare data reusim
- 4scuipat in timpul actului sexual?
- 3o problema cu prietenul meu
- 3nu imi place sexul
- 4secretia vaginala, de cateva luni nu ma simt bine in timpul actului sexual
- 5Nu reusesc sa introduc penisul in vagin
- 4probleme in timpul actului sexual
- 3o problema in timpul actului sexual
- 11de ce imi pierd erectia in momentul care vrea sa o fac cu prietena mea?
- 3in timpul actului sex... femeia poate lesina?
- 2probleme cu prezervativul
- 1Sex cu prezervativ pentru virgini?
- 0Durata scurta a actului sexual. Cum pot sa imi ajut partenerul?
Mai multe informații despre: probleme in timpul sexului