scuipat in timpul actului sexual?

08-02-2009
alisaase
Nu este medic/terapeut
alisaase
ce ar putea sa insemne cand partenerul te scuipa pe fata in timpul actului sexual? cum ar trebui sa reactionez?
4 comentarii
0
08-02-2009, ora 14:53
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Probabil, cel mai potrivit raspuns o sa-l primiti de la un medic psihiatru sau psiholog; as zice ca barbatul respectiv este misogin si sadic; din punctul meu de vedere, nu este un comportament sexual normal; cand scuipi pe cineva, il dispretuiesti si il injosesti, sigur nu-l iubesti; tu nu meriti iubire ? Cred ca ar fi bine sa te iubesti mai mult pe tine si o sa stii cum o sa te comporti ca sa fii respectat chiar si in intimitate; numai bine
0
08-02-2009, ora 17:24
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Mda, cam ciudata si extrem de deplasata atitudinea lui!Cum ar trebui sa reactionezi?SA II DAI PAPUCII!!In timpul actului sexual normal ar fi sa te sarute si nu sa te scuipe!!Asta este o umilinta!Cred ca ar trebui sa consulte un psihiatru!!
0
08-02-2009, ora 17:57
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Lasa-l imediat pana nu ti se mai intampla si altceva in timpul actului sexual cu el, are probleme psihice mari.Numai bine!
0
10-02-2009, ora 00:19
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Cu oaresce experienta in domeniul comportamentelor deviante, iti raspund ca NU este normal! Exista manifestari diverse in cuplu, daca ambele parti sunt de acord, dar ceea ce descrii tu deja poate indica multa frustrare ce poate degenera chiar in violenta excesiva ORICAND!!!!...Tu decizi daca vei continua relatia, dar ai grija sa nu-i spui de acest motiv (poate nici nu e cazu sa deschizi subiectul, poti gasi alte motive)intr-un moment de tensiune...parerea mea. Numai Bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul