Lubrifiere insuficienta
Buna!as dori si eu un raspuns daca se poate...am observat ca de ceva timp lubrifierea vaginului indiferent de starea de excitatie in care sunt aceasta nu se produce sau se produce foarte putin. dupa care vaginul se 'usuca' si imi da o senzatie de usturime.Am fost la medic i-am spus despre problema mea si i-am cerut sa imi prescrie un lubrifiant pe care sa-l folosesc in timpul actului sexual.Dansa mi-a prescris MACMIROR COMPLEX unguent, insa cand am citit prospectul am observat ca este mentionat faptul ca trebuie evitat contactul sexual in timpul tratamentului...deci nu il pot folosi.Ce lubrifiatn imi puteti recomanda pe care il por folosi in timpul actului sexual? Multumiri anticipate.
4 comentarii
dute la un medic ginecolog si fa-ti un control deoarece s-ar putea sa fie vreo problema. si explica-i clar despre problema ta si despre ce ti-a recomandat medicul tau.
Scuze ca te intreb, dar nu te poti lipsi de sex cateva zile cat folosesti MacMiror? Exista si ovule cu acelasi nume, si la fel, este interzis contactul pe perioada administrarii ovulelor..deci orice tratament faci, e bine sa te abtii 5-6 zile macar...e spre binele tau si inspre vindecarea ta. Poti lua lubrifiant de la Durex...200 ml si e cam 25 lei.
Sfatul meu, nu te supara.
Sucees.
Sfatul meu, nu te supara.
Sucees.
Lubrefiantele sunt foarte bune ca solutii provizorii. Dar, in timp, eficienta lor scade si apar frecvent reactii adverse. In fond, ele sunt tratament al unui efect si nu al cauzei. Avand in vedere ca medicul la care ati fost a prescris tocmai MacMirror, este probabil ca a observat la dv semnele unei candidoze, pe care a considerat-o cauza a iritatiei locale. Ceea ce ar fi foarte plauzibil.
.am urmat si tratament cu ovule si acum ca stiu pentru ce anume este acest unguent o sa urmez tratamentul.Multumesc pentru raspunsuri
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4neori am proble cu introducerea penisului in vagin...
- 5in timpul actului sexual, nu ma pot controla si.. urinez
- 2dureri de cap in timpul actului sexual
- 4cateva sfaturi va rog: nu reusim sa facem sex
- 3ne dorim f mult sa facem dragoste insa nu de fiecare data reusim
- 3o problema cu prietenul meu
- 3nu imi place sexul
- 4secretia vaginala, de cateva luni nu ma simt bine in timpul actului sexual
- 4probleme in timpul actului sexual
- 4probleme si dureri insuportabile.. in timpul sexului
- 3o problema in timpul actului sexual
- 11de ce imi pierd erectia in momentul care vrea sa o fac cu prietena mea?
- 3Nu ma lubrefiez
- 5disconfort in timpul actului sexual
- 1Sex cu prezervativ pentru virgini?
- 0Durata scurta a actului sexual. Cum pot sa imi ajut partenerul?
Mai multe informații despre: probleme in timpul sexului