probleme si dureri insuportabile.. in timpul sexului
![alinutza5](/arata_img.php?img=cont_79935.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
salut! am nevoie de ajutorul vostru numaidecit.deci sa va povestesc cum sta treaba: am deja mai mult de o luna decind nu mai sunt virgina.partenerul meu e mai priceput in astea dar pentru mine a fost prima oara cu o luna si ceva in urma.am avut dureri insuportabile si aveam senzatia ca o sa urinez pe mine.ooppss.am crezut ca pentru prima oara e ceva normal...dar senzatia asta e si pina in prezent...la inceput am dureri mari, apoi dispar durerile dar cind si-o baga mai adinc in mine am impresia ca o sa fac pe mine. si asta ma impedica sa ma gindesc la placere, ma indesc doar la cit de ingrozitor e si mi se pare ca daca contiunuam fac pe mine asa ca imi opresc partenerul...am nevoie de sfaturi, poate sa fie din cauza ca nu sun excitata destul? astept raspunsurile voastre. :)
4 comentarii
![crystyna.cryss](/arata_img.php?img=cont_79432.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
buna alina ar trebui sa vorbesti cu partenerul sa ii spui ca te doare sh cat poate sa o sa o bage, sa nu o introduca toata.astfel sa fie placerea pt amandoi :);)
![cranberry](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Este ceva normal. La inceput nu trebuie sa ai mari sperante ca o sa-ti placa. Senzatiile pe care le spui sunt normale. In cateva luni (mai mult sau mai putin, depinde de cate ori o faceti) se va diminua senzatia de urinare si de durere. Pana atunci spune-i prietenului sa fie mai finut, sa se miste mai usor, daca tot el e cel care se simte bine, macar tie sa nu iti fie incomod. Treptat vei ajunge si la placere si acea senzatie de urinare (e inselatoare, daca te duci la toaleta ai sa vezi ca nu urinezi) se va transforma in placere si va duce la orgasm. Asa ca bucura-te ca o ai ! Multe femei nu sunt asa norocoase. In cazul in care durerea ti se pare insuportabila, du-te la un doctor, paote la ginecolog si cere-i sfatul (sa nu ai vreo rana pe col, sau alta problema). Deci luati-o mai incet si concentrati-va pe un preludiu lung, ca sa te exciti si sa se lubrefieze vaginul cat mai mult. Si lubrifiantii ar putea fi o solutie, dar iti sugerez ca deocamdata sa ai rabdare. Succes.
![alinutza5](/arata_img.php?img=cont_79935.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
va multumesc pentru sfaturi, cranberry sa stii ca mai incurajat putin...mai astept sfaturi, si daka ati fost in asa situatie scrieti cum ati procedat
![Nicoleta1](/arata_img.php?img=cont_120790.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
buna, am si eu o problema si va rog din suflet sa ma ajutati.
In urma cu un an, mi-am inceput viata sexuala.ce sa va spun in prima noapte a fost totul OK, nu am avut nici cea mai mica durere. in schimb de cateva luni incoace am dureri insuportabile doar in timpul penetrarii.
Ar putea fi din cauza ca nu sunt excitata suficient?
Ce as putea face in aceasta privinta?
va multumesc anticipat.
In urma cu un an, mi-am inceput viata sexuala.ce sa va spun in prima noapte a fost totul OK, nu am avut nici cea mai mica durere. in schimb de cateva luni incoace am dureri insuportabile doar in timpul penetrarii.
Ar putea fi din cauza ca nu sunt excitata suficient?
Ce as putea face in aceasta privinta?
va multumesc anticipat.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri in timpul actului sexual.. cum diminuez aceasta problema?
- 7Flucosin pentru ce sunt recomandate?
- 6Repaus sexual indelungat - durere in timpul actului sexual!
- 2Probleme cand vrem sa facem sex
- 4Senzatia de -nevoie de toaleta- in apropierea orgasmului
- 3Dureri in timpul actului sexual (intr-o anumita zona)
- 7virgina? sau...
- 5mimeaza orgasmul sau e inhibata?
- 6Usturimi la urinare si in timpul sexului... poate fi o raceala?
- 10scurgere albicioasa si durere in timpul actului sexual
- 1Durere in timpul actului sexual
- 3Probleme in timpul actului sexual
- 4durere ovare
- 0dureri groaznice in timpul actului sexual
- 12durere mare la penetrare
- 3Ce sa fac sa nu ma mai doara si sa pot face dragoste normal?
- 2Am dureri in timpul actului sexual si nu stiu de ce!
- 1Durere în timpul actului sexual
- 2Durere in timpul actului sexual
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual probleme in timpul sexului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: