secretia vaginala, de cateva luni nu ma simt bine in timpul actului sexual

01-05-2009
me_nicole
Nu este medic/terapeut
me_nicole
Dupa ce mi-am inceput viata sexuala cu un singur partener acelasi si dupa doi ani, , de cateva luni nu ma simt bine deloc in timpul actului sexual, vaginul meu nu mai produce ca inainte acea substanta vaginala sa zic eu asa, si simt un mare discomfort, ma doare foarte tare, iau anticonceptionale, dar acum am si o infectie, o tratez cu ovule, , o sami revin dupa tratament?
4 comentarii
0
01-05-2009, ora 13:21
petruel
Nu este medic/terapeut
petruel
Sunt geluri pt lubrefiere la farmacie, incercati. E chiar placut si e o nota de diversitate in timpul actului, si e totodata un gest de iubire si intelegere reciproca. Incercati si bai locale cu infuzie de urzici. Culegeti o punguta de urzici, o fierbeti 5 minute in 5 litrii de apa si o adaiugati in apa in vana unde sa stati pt baie cat sa acopere zona de interes, sau intr-o vanita de rufe. E incredibil si o sa-mi multumiti. Nu mie, Celui de sus! Doamne ajuta. COnsultati si alte surse pe net despre imaieri cu plante pt probleme genitale
0
01-05-2009, ora 19:52
Felicia M
Nu este medic/terapeut
Felicia M
o sa iti revii.. am avut o problema asemanatoare si mi'am revenit destul de repede..din punct de vedere fizic si moral. secretul este sa ai un partener intelegator...si tinand cont de durerile pe care le ai... acesta ar trebui sa aiba grija ce miscari face si cum le face... ar trebui sa il lasi pe el sa conduca actul sexual pana se rezolva aceasta problema... lasa'te posedata de el si spune'i sa te trateze cat mai finut si sa faca miscari mai lente ca de obicei...asta...iti va ameliora durerile..de care nu scapi oricum in totalitate:* va doresc mult succes :)
0
03-05-2009, ora 12:45
laurasaed
Identitate neconfirmată
laurasaed
Cred ca parerea unui ginecolog te poate ajuta foarte mult. Nu ezita sa il contactezi.

Laura Saed
Psihoterapeut
0
07-05-2009, ora 12:32
degeaba1
Nu este medic/terapeut
degeaba1
durex lubrifiant. si de la anticonceptionale e... daca vei lua o pauza o sa vezi ca ti se va lubrifia mult mai bine decat cu anticonceptionale. insa poti sa incerci durex lubrifiant... bafta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •