Sex cu prezervativ pentru virgini?
Buna
Eu impreuna cu prietena mea o sa aveam primul act sexual, atat pentru ea, cat si pentru mine. Ea este pregatita, dupa multe discutii.
Intrebarea mea, tinand cont ca prezervativul ar fi o metoda eficienta, si altele nu, sau nu stiu eu, neafectandu-ne sanateatea. Deci intrebarea mea este,
Daca facem sex cu prezervativ, exista caz de disconfort? Si eu nemaifacand asta, exista riscul sa nu imi placa sau sa nu... nu stiu, sa nu se potriveasca ceva? Scuze pentru intrebare, multumesc.
Eu impreuna cu prietena mea o sa aveam primul act sexual, atat pentru ea, cat si pentru mine. Ea este pregatita, dupa multe discutii.
Intrebarea mea, tinand cont ca prezervativul ar fi o metoda eficienta, si altele nu, sau nu stiu eu, neafectandu-ne sanateatea. Deci intrebarea mea este,
Daca facem sex cu prezervativ, exista caz de disconfort? Si eu nemaifacand asta, exista riscul sa nu imi placa sau sa nu... nu stiu, sa nu se potriveasca ceva? Scuze pentru intrebare, multumesc.
1 comentarii
Buna ziua, nu trebuie sa va puneti astfel de intrebari; daca nu exista o experienta anterioara inseamna ca este cel mai simplu sa incepeti viata sexuala folosind prezervativul si sa va obisnuiti asa. Acesta va poate scuti de multe neplaceri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Am motive sa ma ingrijorez?
- 1E mai sigur prezervativul?
- 8Sunt insarcinata? ajutati-ma!!!!!!
- 7Prezervativ ramas in uter - sunt insarcinata?
- 2dureri de cap in timpul actului sexual
- 13Ce e de facut? Sunt disperata...
- 4prezervative cu diametru -43-44-46-48
- 30pledoarie pt prezervative.
- 9prezervativ ramas in vagin!!
- 5Nu reusesc sa introduc penisul in vagin
- 4nelamurire in legatura cu contactul sexual protejat
- 6ar trebui sa imi fac griji?
- 4Lubrifiere insuficienta
- 6Despre actul sexual, momentul potrivit pt prezervativ
- 9Sunt gravida?
- 2Combinatia prezervativ, spermicide si lubrifiant
- 4intre prezervative si anticonceptionale ce este mai sigura metoda de protectie?
- 0Durata scurta a actului sexual. Cum pot sa imi ajut partenerul?
- 0Alegerea prezervativului
Mai multe informații despre: Prezervativul probleme in timpul sexului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: