Nas înfundat fara secretii
Sunt disperata!
Băiețelul meu de 1 an și 5 luni are năsucul înfundat, respira foarte greu in deosebi noaptea, dar nu are mucisori deloc.
Menționez că recent a suferit o stomatită puternica, iar după această i s-a umflat gitisoru, după ureche (ganglion limfatic). Iar colac peste pupăză, acum și cu năsucul...
Va rog, spuneți ce pot sa fac?
Băiețelul meu de 1 an și 5 luni are năsucul înfundat, respira foarte greu in deosebi noaptea, dar nu are mucisori deloc.
Menționez că recent a suferit o stomatită puternica, iar după această i s-a umflat gitisoru, după ureche (ganglion limfatic). Iar colac peste pupăză, acum și cu năsucul...
Va rog, spuneți ce pot sa fac?
1 comentarii
Buna dimineata
Nu trebuie sa va panicati, caci simptomele nu sunt grave.
Trebuie sa faceti 2 lucruri :
-picurati-i in fiecare nara, copilului, cate 2 picaturi de ser fiziologic sau apa de mare, de 3-4 ori, zilnic.
-ingrijiti-va ca, in camera copilului, sa fie umidificat aerul, mai ales noaptea, punand, pe sursa de incalzire, un vas cu apa sau un prosop ud.
Faptul ca are un ganglion marit dupa ureche, inseamna ca organismul sau lupta pentru neutralizarea focarului inflamator de vecinatate (suferinta din sfera gat-nas).
Nu trebuie sa va panicati, caci simptomele nu sunt grave.
Trebuie sa faceti 2 lucruri :
-picurati-i in fiecare nara, copilului, cate 2 picaturi de ser fiziologic sau apa de mare, de 3-4 ori, zilnic.
-ingrijiti-va ca, in camera copilului, sa fie umidificat aerul, mai ales noaptea, punand, pe sursa de incalzire, un vas cu apa sau un prosop ud.
Faptul ca are un ganglion marit dupa ureche, inseamna ca organismul sau lupta pentru neutralizarea focarului inflamator de vecinatate (suferinta din sfera gat-nas).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 258ameteala, nas si urechi infundate
- 4Diminetile ma trezesc cu ochii umflati iar nasul imi este infundat...
- 4nelamurire: nasul uscat
- 9are de mic nasul infundat!
- 18Dupa o raceala puternica, nu mai pot sa respir!
- 4Nas infundat influentat de stres sau regim alimentar?
- 39nas infundat, dureri de urechi
- 38Nas infundat
- 1Nas infundat de 7 zile la copil de 3, 5 ani
- 9Rinita alergica perena-Nas infundat
- 4nas infundt
- 1Sinuzita, Puroi in gat, ganglioni umflati si dureri de urechi
- 1Nas infundat
- 2Nas infundat
- 2Nara infundata permanent.
- 0Cornete nazale marite
- 1alergie?
- 2Stare de rau
- 3Nas infundat
- 4Stranut dimineata foarte mult. Cand stau culcat mi se infunda nasul.
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: