Nas înfundat fara secretii
Sunt disperata!
Băiețelul meu de 1 an și 5 luni are năsucul înfundat, respira foarte greu in deosebi noaptea, dar nu are mucisori deloc.
Menționez că recent a suferit o stomatită puternica, iar după această i s-a umflat gitisoru, după ureche (ganglion limfatic). Iar colac peste pupăză, acum și cu năsucul...
Va rog, spuneți ce pot sa fac?
Băiețelul meu de 1 an și 5 luni are năsucul înfundat, respira foarte greu in deosebi noaptea, dar nu are mucisori deloc.
Menționez că recent a suferit o stomatită puternica, iar după această i s-a umflat gitisoru, după ureche (ganglion limfatic). Iar colac peste pupăză, acum și cu năsucul...
Va rog, spuneți ce pot sa fac?
1 comentarii
Buna dimineata
Nu trebuie sa va panicati, caci simptomele nu sunt grave.
Trebuie sa faceti 2 lucruri :
-picurati-i in fiecare nara, copilului, cate 2 picaturi de ser fiziologic sau apa de mare, de 3-4 ori, zilnic.
-ingrijiti-va ca, in camera copilului, sa fie umidificat aerul, mai ales noaptea, punand, pe sursa de incalzire, un vas cu apa sau un prosop ud.
Faptul ca are un ganglion marit dupa ureche, inseamna ca organismul sau lupta pentru neutralizarea focarului inflamator de vecinatate (suferinta din sfera gat-nas).
Nu trebuie sa va panicati, caci simptomele nu sunt grave.
Trebuie sa faceti 2 lucruri :
-picurati-i in fiecare nara, copilului, cate 2 picaturi de ser fiziologic sau apa de mare, de 3-4 ori, zilnic.
-ingrijiti-va ca, in camera copilului, sa fie umidificat aerul, mai ales noaptea, punand, pe sursa de incalzire, un vas cu apa sau un prosop ud.
Faptul ca are un ganglion marit dupa ureche, inseamna ca organismul sau lupta pentru neutralizarea focarului inflamator de vecinatate (suferinta din sfera gat-nas).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17nas infundat, tuse iritativa
- 2nas infundat de aproape 20 ani
- 50M-am trezit intr-o dimineata cu nasul infundat
- 3Nu mai am miros
- 30nas infundat, dar numai cate o nara, cand se desfunda una se infunda cealalta
- 8Durere de ureche si nas infundat
- 1nas infundat si raguseala doar dimineata
- 8Nas infundat si sforait la bebe de 11 luni
- 4nas infundat, fetita un an
- 1mucozitati cu sange
- 7Nas infundat
- 2Nas infundat dupa rinoplastie
- 7Secreții nazale și gat uscat în timpul nopții
- 4Nas înfundat, pielita umflata ca un balon in interiorul nasului
- 6Nas infundat noaptea
- 12Dureri de frunte, nas și urechi înfundate.
- 1Bebe 7 luni nas înfundat
- 2Nas înfundat
- 0Bebeluș 3 luni jumate - albastru pe lângă guriță
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: