Nas infundat si cu mucisori.
Buna seara, va citesc de mult dar acum mi-am facut curaj sa va deranjez cu o intrebare.am un baietel de 9 luni care de mai bine de o luna are nasucul infundat si ii curge, mucisorii sunt albi si transparenti.nu face febra si la inceput nu tusea.am urmat mai intai cu respisun, aerosoli(respisun, acc si adrenalina)paracetamol si nurofen.nu avea nici otita nici rosu in gat.nu i-a trecut.apoi cu betabioptal in nasuc, zyrtec si biosept, degeaba(tratamente date de med de fam)acum a inceput sa tuseasca si am mers la pediatrucare a gasit putin rosu in gat dar tot fara febra, este activ, mananca, mucisori tot albi.ne-a dat augmentin, tusodep, vit c, echinaceea, colargol si gripstop.de 4 zile luam tretamentul dar degeaba.o zi doua e mai bine apoi iar.nu stiu ce sa mai fac...ce ma sfatuiti? Va multumesc si ma scuzati ca am lasat un msj asa stufos.
19 comentarii
Vit C 10 pic dimineața și la prânz, ser fiziologic și aspirații nazale ziua, Vibrocil noaptea dacă nasul este infundat și nimic altceva! Succes !
Va multumesc din suflet pentru raspuns, imi puteti spune ce credeti ca are?
Buna seara, ma scuzati ca tot insist dar va rog sa-mi spuneti cat timp sa urmez tratamentul prescris de dumneavoastra?si inca ceva, de cateva zile cand face caca miroase foarte urat si intepator credeti ca de la tratament sau este alta cauza?
Este o rinită nemicrobiana; tratament cât este necesar.Scaune acide:Ca carbonic: 4x1 vârf cuțit dizolvat in ceai/zi.
Buna ziua si la multi ani! Nu vreua sa par pisaloaga dar sunt doar ingrijorata am scapat mai mult de 2pic colargol pe nasucul bebelusului credeti ca ii poate face rau?(ii pun din nou colargol la sfatul pediatrei deoarece este foarte infundat).va multumesc si va urez un an nou fericit!
Colargolul este dezinfectant, nu dezobstruant! Puteți folosi peste zi Betabioptal 4x1 pic.in fiecare narină. Succes!
Betabioptal am mai folosit timp de 7(combinat ci zyrtec si biosept)zile dat de medicul de familie pot sa revin la el?
Imi cer scuze din nou ca va deranjez cu o alta intrebare care ma ingriloreaza.e normal ca la 9 luni jumate, baietel de 11, 5kg sa nu se ridice inca in picioare singurel?(sta in fundulet, merge cu premergatorul se sustine singur in picioare pret de cateva secunde daca este sprijinit)va multumesc!
Buna seara, imi mai permit sa va adresez o rugaminte daca vreti si timpul va permite imi puteti lasa o lista cu mancaruri pe care le pot da bebelusului de 9luni jumate?va multumesc anticipat!
Buna seara, va cer ajutorul din nou.spuneti-mi ce sa fac.urmeaza sa ne cheme pentru vaccinul ROR, spuneti-mi daca este indicat sa-l duc avand in vedere faptul ca am urmat tratament cu augmentin pana pe 1ianuarie, inclusiv si pana pe 3 ianuarie cu tussodep, colargol, gripstop.in prezent luam vitC, vitD, fier si echinaceea.va multumesc!
Buna ziua, revin cu aceeasi problema cu nasucul infundat si mucisori dar in schimb intrebarea mea acum este:"este posibil ca aceste simptome sa apara de la faptul ca ne apar dintisorii?am observat ca dupa sau in timpul fiecarui episod de nasuc infundat si mucisori apare cate un dintisor...e doar o simpla coincidenta sau exista vreo legatura?acum va rog din nou, in aceste conditii ce treatament sa urmam...va multumesc ptr sfaturile anterioare ne-au fost de mare folos si ajutor."acum varsta noastra este de 11luni jumate.
Greu de afirmat cu certitudine în consultație pe net ! Totdeauna tratamentul cel mai puțin agresiv.
Va multumesc pentru raspuns, credeti ca as putea reveni la tratamentul recomandat anterior de dumneavoastra:vitC, aspirtii si vibrocil?o zi frumoasa va doresc...
Buna ziua, dl doctor!revin cu o intrebare ptr a va cere sfatul.credeti ca un aparat salin in dormitorul bebelusului care tocmai a implinit un an ne-ar fi de folos ptr a rezolva problema noastra cu nasucul?va multumesc anticipat..
Buna ziua, domnul doctor!revin pentru a va cere sfatul.de o saptamana baietelul meu de 1 an si o luna a inceput sa tuseasca, primele 2 nopti a facut febra 38 cu4 dar i-a scazut usor cu algin si am vazut ca i-au aparut caninii in gingie jos.am inceput sa-i dau tussodep si dupa un timp am auzit ca haraie in piept, o prietene, farmacista, mi-a recomandat augmentin dupa care a inceput sa vomite mucozitatile.acum de cateva zile a inceput sa-i curga nasul secretii albe, transparente.nu mai tuseste dar o mica haraiala tot mai are in piept.noaptea se infunda foarte tare pe nas si ziua are secretii abundente.noi in iarna ne-am luptat cu o rinita alergica nemicrobiana, asa cum dvs ne-ati spus.va rog sa-mi spuneti ce sa fac si ce tratament sa urmez.va multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1mucisorii bebelusului
- 1tuse si mucisori
- 1mucisorii la bebe de 10 luni
- 1mucisorii multi.cum scapam?
- 6cum scapam de muci in exces ? bebelusul meu respira foarte greu...
- 0bebe 11 luni cu mucisori se poate face vaccin??
- 2Mucisori galbeni copil 1an si 8 luni
- 2Mucisori bebe 1a si 4 luni
- 1Mucisori bebe 6 luni
- 9Secretii nazale de 7 saptamani
- 0Secretii galben verzui, fara alt simptom
- 5Secretii nazale de 2 saptamani
- 1Tuse productiva și mucozități bebe 6 luni
- 1Sinuzita copil
- 2Tratament raceala la copii
- 0Bebeluș cu secretii nazale.
- 0Bebe 2 luni tuse și secreție nazala
- 1Nu scăpăm de mucisori