mucisorii la bebe de 10 luni
buna ziua,
va rog ajutati-ma sunt disperata.
baiatul meu face foarte des perioade cu mucisori care se declanseaza foarte rapede.de ex il culc nu are nimic si peste 3 ore ii plin de nu mai poate respira si tuseste de la ei pana nu mai poate.imi vine sa mor.ne chinuim asa de la 1 luna.deja cand aude aspiratorul urla.pana acuma am folosit sinupret, nu prea a avut efect la noi, apoi am trecut pe acc pulbere asa si asa. doctorita de fam ca nu are nimic nici in gat si nici nu de aude la plamani.totul ii la nasuc.
acuma facem aerosul cu acc si ser(1ml cu 1ml)seara si dim.bineinteles curatat inaite cu batista bebelasului si cu ser.
invatati-ma ce sa fac sa nu mai facem asa des perioade de secretii nazale.
va multumesc.
va rog ajutati-ma sunt disperata.
baiatul meu face foarte des perioade cu mucisori care se declanseaza foarte rapede.de ex il culc nu are nimic si peste 3 ore ii plin de nu mai poate respira si tuseste de la ei pana nu mai poate.imi vine sa mor.ne chinuim asa de la 1 luna.deja cand aude aspiratorul urla.pana acuma am folosit sinupret, nu prea a avut efect la noi, apoi am trecut pe acc pulbere asa si asa. doctorita de fam ca nu are nimic nici in gat si nici nu de aude la plamani.totul ii la nasuc.
acuma facem aerosul cu acc si ser(1ml cu 1ml)seara si dim.bineinteles curatat inaite cu batista bebelasului si cu ser.
invatati-ma ce sa fac sa nu mai facem asa des perioade de secretii nazale.
va multumesc.
1 comentarii
Buna ziua. Ar fi recomandabil un consult ORL si investigatii biologice pentru identificarea unei eventuale alergii sau a altui factor determinant/favorizant al rinoreei persistente. Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1mucisorii bebelusului
- 13probleme cu mucisorii la bebe de11 luni
- 1mucisori la bebelus de 10 luni
- 1tuse si mucisori
- 1mucisorii multi.cum scapam?
- 6cum scapam de muci in exces ? bebelusul meu respira foarte greu...
- 1muci la 11 luni
- 0bebe 11 luni cu mucisori se poate face vaccin??
- 2Mucisori bebe 1a si 4 luni
- 1Mucisori bebe 6 luni
- 0Mucisori bebelusi 12 saptamani
- 2Curge nasul la copil 1 an si 9 luni
- 0Secretii galben verzui, fara alt simptom
- 5Secretii nazale de 2 saptamani
- 2Tratament raceala la copii
- 1Mucisori fara febra sau rosu în gat
- 1Nu scăpăm de mucisori
- 0Mucii in exces
Mai multe informații despre: muci la copil