Mucisori fara febra sau rosu în gat
Bună ziua,
Am o situație cu fiica mea de 2 ani care de 4 zile are mucisori albi dar fără febră sau rosu în gat. Încă este alaptata în timpul somnului. Nu reușim sa scăpăm de acești mucisori, am încercat panadol și apa de mare. Dar nimic, fără rezultat. Cea mai mare problema o întâmpinat seara la somn, copila respira greu uneori se îneacă.
Am o situație cu fiica mea de 2 ani care de 4 zile are mucisori albi dar fără febră sau rosu în gat. Încă este alaptata în timpul somnului. Nu reușim sa scăpăm de acești mucisori, am încercat panadol și apa de mare. Dar nimic, fără rezultat. Cea mai mare problema o întâmpinat seara la somn, copila respira greu uneori se îneacă.
1 comentarii
Buna ziua
Nu uitati ca este sezonul virozelor. Daca nu sunt alte semne si simptome, starea generala este buna si creste in greutate, tratati cu... indiferenta situatia. Va trece peste aceasta forma usoara virala cu bine. Sanatate !
Nu uitati ca este sezonul virozelor. Daca nu sunt alte semne si simptome, starea generala este buna si creste in greutate, tratati cu... indiferenta situatia. Va trece peste aceasta forma usoara virala cu bine. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1mucisorii bebelusului
- 1mucisori la bebelus de 10 luni
- 1tuse si mucisori
- 1mucisorii la bebe de 10 luni
- 1mucisorii multi.cum scapam?
- 6cum scapam de muci in exces ? bebelusul meu respira foarte greu...
- 1muci la 11 luni
- 2Mucisori galbeni copil 1an si 8 luni
- 1Muci de 4 luni+ tuse productiva de o luna la bebe de 8 luni
- 19Nas infundat si cu mucisori.
- 0Mucisori bebelusi 12 saptamani
- 2Curge nasul la copil 1 an si 9 luni
- 0Secretii galben verzui, fara alt simptom
- 5Secretii nazale de 2 saptamani
- 1Tuse productiva și mucozități bebe 6 luni
- 2Tratament raceala la copii
- 0Mucozitati in gat
- 1Nu scăpăm de mucisori