De cateva zile am o mancarime in urechea dreapta
de cateva saptamani aveam o mancarime la urechea dreapta iar cand incercam sa ma "scarpin" ma durea. astazi am fost la orl iar medicul mi'a scos dopul din ureche si m'a intrebat daca am nasul infundat. i'am spus ca nu dar peste cateva minute dupa ce am plecat am simtit defapt ca aveam nasul infundat. ce se intampla daca am nasul infundat ? este vreo problema? va rog din suflet sa ma ajutati pentru ca urechea inca ma doare :(
7 comentarii
1.nasul infundat.. duce la o proasta aerisire a urechii mediii si poti face otita seroasa sau medie
2. durerea cred ca este din cauza curatatului exesiv cu betisoare, ai traumatizat pielea conductului auditiv
2. durerea cred ca este din cauza curatatului exesiv cu betisoare, ai traumatizat pielea conductului auditiv
in primul rand as vrea sa va multumesc de raspuns
in al doilea rand vreau sa va spun ca nu am folosit niciodata betisoare fiinca nu ma lasa mama
ce ar trebuii sa fac? o sa se remedieze de la sine?
in al doilea rand vreau sa va spun ca nu am folosit niciodata betisoare fiinca nu ma lasa mama
ce ar trebuii sa fac? o sa se remedieze de la sine?
si tot simt urechea uda ? nu sa dus toata apa dupa ce mi'a scos dopul? sau ce este?
usuca ureche in interior cu uscatorul de par
dar senzatia asta de mancarime ce semnifica?
Buna ziua.
Am descoperit acest site si as vrea sa pun si eu o intrebare :tatal meu a fost implicat intr-o explozie si a i-au fost perforate timpanele si a suferit 2 interventii chirurgicale dar fara nici un rezultat. Dupa fiecare operatie i-a aparut puroi si s-a diminuat mult auzul.Ultimul diagnostic fiind colesteatoma. As dori sa stiu daca se mai poate face o alta operatie pentru repararea timpanului si in cazul in care se poate unde anume.
Multumesc
Am descoperit acest site si as vrea sa pun si eu o intrebare :tatal meu a fost implicat intr-o explozie si a i-au fost perforate timpanele si a suferit 2 interventii chirurgicale dar fara nici un rezultat. Dupa fiecare operatie i-a aparut puroi si s-a diminuat mult auzul.Ultimul diagnostic fiind colesteatoma. As dori sa stiu daca se mai poate face o alta operatie pentru repararea timpanului si in cazul in care se poate unde anume.
Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nasul infundat putin dimineata si mai rau...seara
- 9Umflatura..lob ureche.
- 8probleme cu urechile din cauza polipilor?
- 20am nevoie de un raspuns va rog frumos! bubuituri in ureche
- 5Deviatie sept-probleme ureche
- 18Nasul si gatul
- 1nas infundat si tuse
- 12senzatie de presiune in urechi
- 3curge urechea si infectie bacteriologica
- 1Nas infundat de 7 zile la copil de 3, 5 ani
- 3pseudonomas aeruginosa
- 4durere de ureche.. medic neurolog sau homeopat?
- 1ticăit, durere de ureche
- 3Nu pot respira pe nas va rog un sfat daca se poate
- 2Am ceva in locul urechii
- 0Nas înfundat
- 15Nas infundat copil de 2 ani
Mai multe informații despre: Urechea nasul infundat micozele otice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: