Nas infundat

05-10-2018
Tantica20
Nu este medic/terapeut
Tantica20
Buna,
Am o fetita de 1 an si 3 luni si de 2 zile are nasul infundat..I-am luat sprey, ser fiziologic, quixx picaturi dar fara nici un efect decat 5 minute si atat..Ne chinuim foarte mult seara ca nu poate dormi.Pot sa-i ofer vreun medicament ptr desfundat nasul sau altceva ce ma sfatuiti.Mucisorii sunt albi transparenti..Sunt la primul copil va multumesc!!
5 comentarii
0
05-10-2018, ora 04:14
Tantica20
Nu este medic/terapeut
Tantica20
A facut acum cateva secunde febra 37.8
0
05-10-2018, ora 09:30
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna dimineata
Valoarea temperaturii pe care ne-o comunicati, releva subfebrilitate, si, nu se da antitermic. Faceti bine daca ii administrati ser fiziologic in nari, dar, trebuie sa fiti atenta, sa ii creati, in locuinta, o ambianta umidificata, caci aerul uscat, ii accentueaza disconfortul nazal. De asemenea hidratati copilul, axandu-va pe alimentatie bogata in lichide, mai mult decat o faceati pana acum (supe, ceaiuri, sucuri naturale, compoturi). Sanatate !
0
05-10-2018, ora 13:06
Tantica20
Nu este medic/terapeut
Tantica20
Am inteles..multumesc frumos..Dar de ce ziua ii curge nasul si noaptea se infunda?
0
08-10-2018, ora 09:37
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna dimineata
Obstructia nazala apare noaptea din cauza aerului uscat din dormitor si pozitiei culcate care fac sa stagneze secretiile in caile nazale inflamate.
0
18-10-2018, ora 17:45
MimiMimi
Nu este medic/terapeut
MimiMimi
Buna ziua!
Băiatul meu are 1 an și 1 luna.
Acum doua săptămâni a fost răcit, i-am dat 5 zile nurofen, qwixx și tantum verde. După aceasta săptămâna avea nasul înfundat și ii curgea excesiv.. doamna Dr pediatru ne-a dat Sinupret, Fluimucil sirop și Fluimucil pt aerosoli pt 5 zile. După aceste 5 zile nu a mai avut nimic timp de 3 zile și acum iar are năsucul înfundat dar decât noaptea.. adoarme seara și după o ora nu mai poate respira, in condițiile in care l-am aspirat și i-am făcut aerosoli cu Respisun înainte de a adormi.
Ce as putea sa ii mai dau? Umiditatea in camera este de 60% iar temperatura de 24grade.
Am citit pe forum de Colargol. Îl ajuta?
Va mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: