Nas infundat fetita de 4 ani si jumatate

Buna ziua, va rog sa sa ma îndrumați si pe.mine cu un sfat.Fetita mea de 4 ani si jumatate a fost răcită si a rămas cu nasul înfundat(vorbeste pe nas) Dar nu ii curge poate seara o data isi suflă nasul iar secretiile sunt transparente.Ce ii pot administra sa nu mai aibă aceea senzatie de nas infundat care o deranjează atunci când respira.. este la gradi si imi raceste foarte des , am terminat prima cura de 10 zile de loroblis la recomandarea medicului pediatru care ne.a recomandat 3 luni sa facem si aceasta cura de care 10 zile pe luna.va multumesc
1 comentarii

1. am mai scris pe forum.. Racelile frecvente la copiii au stransa legatura cu tractul digestiv, deobicei acesti copii fac reflux gastro eosfagian in somn.de la anumite alimente consumate Incorect seara
2 acidul gastric cand ajunge sus in faringe..irita faringele, amigdalee si cel mai important ajunge sus si mareste polipii in volum
3 tratamentul cu colargol in nas.. poate ajuta la problemele nasale
4 taca doar regimul alimentar corect nu ajuta..e cazul si de consult la gastrologie
2 acidul gastric cand ajunge sus in faringe..irita faringele, amigdalee si cel mai important ajunge sus si mareste polipii in volum
3 tratamentul cu colargol in nas.. poate ajuta la problemele nasale
4 taca doar regimul alimentar corect nu ajuta..e cazul si de consult la gastrologie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 31Picaturi nazale si nasul e in continuare infundat
- 6Am un bebe de 3 luni si jumatate.. de la 2 luni are nasul infundat
- 4nas infundat pe timpul noptii
- 14Iar e sezonul rece si iar avem probleme cu nasucul
- 8Nas infundat si sforait la bebe de 11 luni
- 1Mi se infunda nasul cand dorm pe burta
- 0nas infundat copil de 3.3ani
- 0Nas infundat.
- 1Nas înfundat senzație de sufocare
- 10Rinita subacuta
- 4aerosoli la copil