Nas înfundat și hârșit in piept

Buna seara
Am un baietel de 3 ani jumate și de 2 zile are nasul înfundat și se aude un hârait in piept
Menționez k a fost racit cu roșu in gât și a avut o tuse productiva iar de 5 zile am terminat tratamentul cu antibiotic
Ce îmi recomandați pt el? Va multumesc
Am un baietel de 3 ani jumate și de 2 zile are nasul înfundat și se aude un hârait in piept
Menționez k a fost racit cu roșu in gât și a avut o tuse productiva iar de 5 zile am terminat tratamentul cu antibiotic
Ce îmi recomandați pt el? Va multumesc
1 comentarii

Buna seara
In mod firesc trebuie sa mergeti la control la medicul care v-a indicat tratamentul pt evaluarea starii actuale. Este posibil ca aceasta tuse trenanta sa nu aiba nevoie decat de fluidificarea secretiilor care sunt inca pe caile respiratorii, motiv pt care este necesar o suplimentare de lichide calde in aportul zilnic al copilului. Sanatate !
In mod firesc trebuie sa mergeti la control la medicul care v-a indicat tratamentul pt evaluarea starii actuale. Este posibil ca aceasta tuse trenanta sa nu aiba nevoie decat de fluidificarea secretiilor care sunt inca pe caile respiratorii, motiv pt care este necesar o suplimentare de lichide calde in aportul zilnic al copilului. Sanatate !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17nas infundat, tuse iritativa
- 6nas infundat
- 8nas infundat mereu
- 6secretii in gat cam de trei ani
- 4Nas infundat influentat de stres sau regim alimentar?
- 1Nas Infundat 24|7
- 8Rosu in gat persistent, rezistent la antibiotic
- 6nas infundat la bebelus de 2 luni
- 6De mai bine de un an am anumite simptome pe care eu le asociam cu ale unei raceli
- 8Catar ototubar
- 4De cateva zile am racit cu tuse, rosu in gat si nas infundat
- 3Nara infundata dupa operatie
- 5Nas infundat de la nastere
- 1Nas înfundat la copil fără secretii
- 1Nas înfundat și tusea la bebelus de 2 luni
- 4Respira pe gura in timpul somnului
- 3Nas infundat de cateva luni
- 1Nas înfundat, sângerări nazale, mâncărime de piele, strănut
- 0Nas infundat-posibila dependenta de Olynth?
- 0Nas Infundat
Mai multe informații despre: nasul infundat nas infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: