Nas înfundat și hârșit in piept
![Byamaria](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara
Am un baietel de 3 ani jumate și de 2 zile are nasul înfundat și se aude un hârait in piept
Menționez k a fost racit cu roșu in gât și a avut o tuse productiva iar de 5 zile am terminat tratamentul cu antibiotic
Ce îmi recomandați pt el? Va multumesc
Am un baietel de 3 ani jumate și de 2 zile are nasul înfundat și se aude un hârait in piept
Menționez k a fost racit cu roșu in gât și a avut o tuse productiva iar de 5 zile am terminat tratamentul cu antibiotic
Ce îmi recomandați pt el? Va multumesc
1 comentarii
![Dr. Eugenia Vitan](/arata_img.php?img=cont_182648.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna seara
In mod firesc trebuie sa mergeti la control la medicul care v-a indicat tratamentul pt evaluarea starii actuale. Este posibil ca aceasta tuse trenanta sa nu aiba nevoie decat de fluidificarea secretiilor care sunt inca pe caile respiratorii, motiv pt care este necesar o suplimentare de lichide calde in aportul zilnic al copilului. Sanatate !
In mod firesc trebuie sa mergeti la control la medicul care v-a indicat tratamentul pt evaluarea starii actuale. Este posibil ca aceasta tuse trenanta sa nu aiba nevoie decat de fluidificarea secretiilor care sunt inca pe caile respiratorii, motiv pt care este necesar o suplimentare de lichide calde in aportul zilnic al copilului. Sanatate !
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 107rinoadenoidita?
- 8Durere de ureche si nas infundat
- 6Am mancat un tort de inghetata si am urechile si nasul infundat
- 38Nas infundat
- 4Probleme cu nasucul pentru ca nu a fost aspirat bine la nastere!
- 5rinita?
- 2nas care curge si infundat
- 4Respir doar pe o nara fosa nazala
- 2Gat inflamat tot timpul, nas infundat si stari de oboseala
- 1Intarziere antibiotic
- 7Nas infundat.
- 7Secreții nazale și gat uscat în timpul nopții
- 1Nas infundat
- 2Nas infundat
- 5Nas infundat
- 1Probleme cu respiratul din cauza narilor care sunt infundate
- 2Muci care nu curg
- 5Nas infundat cu secretie
- 2Nas infundat, durere in gat, stranut, lipsa miros.
- 4Stranut dimineata foarte mult. Cand stau culcat mi se infunda nasul.
Mai multe informații despre: nasul infundat nas infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: