am nara stinga infundata de mult timp

17-02-2011
gicadmtr
Nu este medic/terapeut
gicadmtr
am nara stinga infundata de o perioada mai lunga, se desfunda cind merg pe jos cind fac ecsercitii fizice, cind am calduri de la menopauza, si noaptea se defunda stinga si se infunda dreapta ce cauzeaza asta, si ce remedii poat avea cite o data mai ma doare si capul fruntea cu timple. va rog spuneti o informatie, va multumesc
4 comentarii
0
17-02-2011, ora 18:20
prea_usor
Nu este medic/terapeut
prea_usor
Draga mea chiftea prajita,

1. Nu iti pot da un tratament medical pentru ca nu sunt in masura, probabil ar trebui sa mergi la un consult si nu sa tipi ca o bovina pe aici.
2. Iti recomand cu toata inima o garte de gramatica, nu spre a fi citita ci pentru ati da cu ea in cap...
3. Sper din tot sufletul sa nu ramai gestanta, nu de alta dar sincer nu avem nevoie de asemenea specimene ca tine.

Multumesc pentru intelegere,
Anton.
0
18-02-2011, ora 21:21
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
prea_usor, ai intelegere pentru oricine, boala nu cauta daca ai carte sau nu, incearca si ea sa foloseasca tastatura pentru a primi un sfat.Pentru nas cumpara-ti de la farmacie Bixtonim, iar durerile de cap pot fi din cauza menopauzei care de-abea s-a instalat.cati ani ai ?
0
20-02-2011, ora 03:09
gicadmtr
Nu este medic/terapeut
gicadmtr
ii multumesc doamnei doctor pentru informatie.
si as dori ca persoana de mai (prea_usor)
sa nu fie lasate sa intre pe forum, pentru ca foloseste
un vocabular vugar si obraznic.daca nu esti capabila
sa dai un sfat nu mai intra pe forum.
inca o data ii multumesc doamnei doctor
0
26-02-2011, ora 15:29
Daryyus
Nu este medic/terapeut
Daryyus
Buna ziua.
De vreo 7 8 ani am mai mereu nasul infundat, am observat ca in fiecare nara am o punga rosiatica, care nu dispare niciodata. Cand dorm trebuie sa stau cu fata in sus, daca stau p o parte mi se infunda nara de pe partea respectiva.
Ce ar trebui sa fac? este ceva ce necesita consultatie sau se poate trata cu niste picaturi sau pastile? Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Menopauza si tulburarile psihice
  • Ce este premenopauza - perimenopauza?
  • Sexul la vârsta menopauzei
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Inhalațiile cu aburi nu ameliorează congestia nazală cronică
  • Instalarea târzie a menstruației și menopauzei asociată cu prelungirea duratei de viață
  • Suplimentele de calciu ar putea crește riscul de demență la femei
  • Experții avertizează asupra folosirii decongestionantelor nazale la copiii mici
  • Să înțelegem rinoreea și congestia nazală
  •