Secretie branzoasa urat mirositoare in spatele nasului
Buna ziua. am aceasta problema cred ca din 2003. Nu am reusit sa fac nimic in acest sens. am facut radiografie la sinusri si medicii au zis canu am nimic. Uneori imi iese un miros groazni nin nas si este perceput de cei din jur. Secretiiile branziase de culoare galben verzui imi vin spontan in gura. Fara sa inteleg care este sursa nas sau gat. Va rog sa mi dati un sfat ce sa fac. Va multumesc!
3 comentarii
1 se face un CT la sinisuri
2 se face un consult la gastrologie pentru a exlude un posibil reflux gastro-esofagian
3 se exlud compelt Lactatele din alimentatie si se reduc drastic Fainoasele ( fiind producatoare de mucus)
2 se face un consult la gastrologie pentru a exlude un posibil reflux gastro-esofagian
3 se exlud compelt Lactatele din alimentatie si se reduc drastic Fainoasele ( fiind producatoare de mucus)
Va multumesc pt. Promptitudinea dv. De a mi raspunde. Am facut un TC. Abdominal si torace acum o luna si se pare ca totul e ok. Insa am omis sa va spun ca in cerul gurii am doua mici umflaturi sensibile la atingere si care apar si dispar.
problemele de digestie, asimilare, fermentare...daca functioneaza sau nu pancreasul, fierea, enzimele secretate de aceste organe. NU se vad la CT
la CT sa vad doar tumorile..alceva NU arata
la CT sa vad doar tumorile..alceva NU arata
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi curge foarte tare nasul!
- 3alergie - cand ma trezesc imi curge nasul si ochii asemeni unei raceli
- 3ne curge nasul
- 1stranut, secretii ale nasului si durere deasupra ochiului stang
- 4nas mucios de prin decembrie...
- 3Scurgeri post-nazale
- 1mucozitati la bebelusi de 1 luna si 2 saptamani
- 4secretii in spatele nasului
- 4Faringita?
- 1Mucus nazal cu sange
- 2secretie nazala
- 0Scuipat dimineata
- 3Nas infundat si care curge
- 2Mucisori galbeni copil 1an si 8 luni
- 2Nas si ureche infundate
- 1Miros urata in nas(zici ca am usturoi)
- 20Rinoree posterioara
- 9Secretii nazale de 7 saptamani
- 4Sinuzita?
Mai multe informații despre: secretiile nazale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: