fetitei mele ii curge nasul

Buna ziua!Am o fetita de 11 luni si o saptamana si de 7-8 zile ii curge nasucul, apos.I-am dat panadol baby 3 zile la rand si l-am intrerupt pt ca asa ne- zis pediatrul (nu mai mult de 3 zile).Mentionez ca nu am fost la doctor cu ea pt ca suntem in Cipru iar aici iti prescriu antibiotice si as prefera sa nu ii dau.Fetita e la fel de activa, papa la fel deci in afara de nasuc nu are alt simptome care sa ma ingrijoreze.La medic am fost a cantarit-o, masurat-o acum o luna si totul e ok.Daca aveti vrun sfat pt mine va multumesc anticipat.
3 comentarii

Te sfatuiesc sa-i cumperi din farmacie un flacon suspensie de Bactrim.nu e antibiotic si va stopa raceala fetitei.da-i 5ml la 12 ore.

Multumesc, dna. dr.pentru sfat dar a trecut de la sine.Data viitoare o sa incercam

buna ziua doamna doctor am un bebelus de 2 luni si e racit a doua oara ai curge nasucu tare si are mucozitati de culoare galben spre verde ai pun apa de mare an nasuc si al aspir cu batista bebelusului maine a re 7 zile de cand ai dau acest tratament si e mai binisor dar mucusori tot mai are anca ce pot face sa a treaca la medic mia spus ca e bine ce iam facut dar vad ca anca nu ai trece de ce dureaza asa mult oare pot sa al scot putin afara la aer si ai pot face baita mie teama sa nu al antorc oricum mai e racit putin va rog frumos ajutatima va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tratament mai mult de 10 zile pentru secretii nazale
- 0Stare de voma si secretii nazale
- 4sinuzita cronica maxilo-fronto-etmoidala
- 4nas mucios de prin decembrie...
- 5probleme mucoasa nazala
- 1nas cu secretii abundente la copil 5 ani
- 1secretii nazale
- 1mucozitati la bebelusi de 1 luna si 2 saptamani
- 1Febra si secretii nazale
- 2Secretii nazale verzi!
- 2secretie nazala
- 3Secretii nazale
- 1secretii din nas in gat
- 12Probleme dupa operatie !
- 1Sinuzita cronica
- 1Muci de 4 luni+ tuse productiva de o luna la bebe de 8 luni
- 2Secreții nazale in spate (rog opinie Dr. Flueraru)
- 0Îmi suflu nasul și apoi curge un lichid ca și apa
- 2Orl_nas_gat
Mai multe informații despre: secretiile nazale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: