muci intre nas si gat

buna acum o luna mai bine zis in aprilie m-am racit groaznic nu febra si toate cele m-am vindecat intr-o saptamana cu antibiotice si dealea grele.in timpul racelii am eliminat o flegma foarte groasa.raceala mi-a trecut insa de atunci mi-a ramas o flegma in gat defapt sunt muci in gat ca nist emuci intre nast si gat care ma fac sa elimin tot timpul ceva dintre nas si gat problema este ce poate fi pentru ca eu nu mai inteleg.si nu imi mai trece odata.este grav? trece de la sine?sau am nevoie de medicamente?daca da spune-timi va rog ce medicamente ca sa le cumpar imediat.nu ma pi duce acum pe la medici deoarece am bacul anul asta si nu am timp de umblat incolo si incoace.multumesc mult
3 comentarii

citeste pe forum despre regimul corect alimentar in cazul de faringite si reflux gastroesofagian
tratamentul local cu inhalatii, gargara si aromoterpie
tratamentul local cu inhalatii, gargara si aromoterpie

da bun inteleg o sa fac ce mi-ati spus dar o sa imi treaca daca iau si un spray IOPAROX are efect?va face sa treaca daca fac inhalatii?imi puteti spune ce fel de inhalatii cu ce sa fac..dar nu plante greu de gasit...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tusa latratoare si secrectie multipla
- 0secretii nazale
- 4secretii nazale copil special seara
- 4nas mucios de prin decembrie...
- 2Tuse, secretii nazale, urechi infundate..
- 0am dureri de cap febra ma ustura limba imi curge nasul dimineata si ochii rosi dimineata
- 1mucozitati la bebelusi de 1 luna si 2 saptamani
- 3Imi curge nasul cand mananc
- 4Problema nas-urechi
- 1Secretii nazale
- 2Secretie nazala suspecta
- 17Secretii postnazale vascoase
- 1Secreții permanente in spatele gatului și în nas
- 1Scurgeri dintr o singura nara
- 3Secretie branzoasa urat mirositoare in spatele nasului
- 2Curge nasul la copil 1 an si 9 luni
- 1Rinită și sinuzită
- 2Orl_nas_gat