Limbric sau mucozitate 'muc' din nas?
Buna ziua.
In aceasta zi m-am speriat foarte rau. De 4 zile ma glodea ceva in nas iar azi am suflat nasul si ce credeti ca am vazut? Un vierme de vreo 3 cm pare a fi limbric in opinia mea, mi-a iesit pe nara dreapta mort. Credeti ca am o boala grava ? M-am speriat rau. Sau sa fie un simplu "muc" mucozitate. Dar din cate vad eu arta ca un vierme.
In aceasta zi m-am speriat foarte rau. De 4 zile ma glodea ceva in nas iar azi am suflat nasul si ce credeti ca am vazut? Un vierme de vreo 3 cm pare a fi limbric in opinia mea, mi-a iesit pe nara dreapta mort. Credeti ca am o boala grava ? M-am speriat rau. Sau sa fie un simplu "muc" mucozitate. Dar din cate vad eu arta ca un vierme.
4 comentarii
Du-te la medicul de familie sa-ti dea o trimitere sa faci un examen (sau mai multe) coproparazitologic/e, ca sa poti ulterior sa iei un tratament corespunzator.
Acuma pentru orice fleac trebuie sa ma duc la medicul de familie. Si daca ma doare o unghie la fel. Nici chiar asa. Mai trebuie sa lupte si organismul cu microbii. De aceea avem de la natura anticorpi care sa lupte impotriva microbilor. Altfel nu ne mai dadea natura. Nu e logic nu? Organismul trebuie sa lupte dupa opinia mea.
Ce e drept dupa 3 ore s-a descopus acel "muc" arata ca mucusul dupa ce trece un melc. Oare exista aceasta posibilitate de a iesi "muci" care arata ca un vierme din nas? Bine viata e plina de surprize, orice e posibil. Vreau sa aflu si parerea voastra.
Ce e drept dupa 3 ore s-a descopus acel "muc" arata ca mucusul dupa ce trece un melc. Oare exista aceasta posibilitate de a iesi "muci" care arata ca un vierme din nas? Bine viata e plina de surprize, orice e posibil. Vreau sa aflu si parerea voastra.
:)))))) Hai ca devine amuzant.
Da-mi, Doamne, rabdare! :D
Da-mi, Doamne, rabdare! :D
Atunci daca devine amuzant numai posta in topicul meu. Punct. Posteaza in alte topicuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Epiteliom bazo-celular
- 3rino-sinuzita
- 50M-am trezit intr-o dimineata cu nasul infundat
- 1Nas productiv, muci galbeni si verzi de 2 luni
- 6nas infundat nu doresc operatie polipii
- 4Probleme cu nasucul pentru ca nu a fost aspirat bine la nastere!
- 2Giardia si limbrici
- 3secretii nazale verzi
- 2Operatie nas
- 0Reconstructie nas (Dr. Coanda Galati)
- 5Crescatura in nas
- 4Problema nas-urechi
- 3Nas infundat si care curge
- 1Sinuzita
- 1Miros urata in nas(zici ca am usturoi)
- 13Raceli cu otite de la secretii abundente
Mai multe informații despre: Nasul Limbricii secretiile nazale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: