Molar crescut stramb
Buna ziua, am o foarte mare problema, de cateva saptamani ma dor ingrozitor cateva masele de pe partea stanga jos dar si vreo 2 de sus, intr-un final m-am gandit sa ma duc la stomatolog sa-mi fac o radiografie, si mi-a gasit ca imi creste maseaua de minte stramb, le impinge pe restu si se inghesuie si de aceea am dureri. Poza cu radiografia: http://tinypic.com/r/jgsk2d/8
Mi sa spus ca trebuie interventie chirurgicala, operatie. Si mi-e cam frica, as vrea sa stiu daca a mai trecut cineva prin asta sau daca cunoasteti, este grav ce am sau este dureros la operatie ? Sau cat dureaza operatia ? Trebuie sa umble si la cealalta masea ? Tin sa mentionez ca molarul s-a infipt in maseaua cealalta si a strambat-o la cat a impinso.
Astept un raspuns, va multumesc mult !
Mi sa spus ca trebuie interventie chirurgicala, operatie. Si mi-e cam frica, as vrea sa stiu daca a mai trecut cineva prin asta sau daca cunoasteti, este grav ce am sau este dureros la operatie ? Sau cat dureaza operatia ? Trebuie sa umble si la cealalta masea ? Tin sa mentionez ca molarul s-a infipt in maseaua cealalta si a strambat-o la cat a impinso.
Astept un raspuns, va multumesc mult !
1 comentarii
Buna ziua! Este un caz clasic de incluzie dentara de molar minte inferior. Operatia se face cu anestezie locala ( sau in anumite cazuri, cu anestezie generala ), deci nu ar trebui sa fie dureroasa. Trebuie facuta o radiografie in care se vede toata maseaua, de preferat radiografie panoramica sau alta radiografie retroalveolara. Din pacate alta varianta nu exita, doar sa amanati interventia, dar este posibil sa va tot dea complicatii acest molar.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8mereu probleme cu aceeasi masea..
- 49rezectie apicala molar 2 cu infectie
- 13dinti imbracati in portelan
- 7Durere insuportabila de masea
- 7Abces dentar
- 4durere de masea
- 7de aproximativ 1 saptamana ma doare o masea jos dreapta...
- 82Ma doare o masea plombata ieri
- 9infectie la masea
- 79Durere insuportabila de masea
- 6Infectie sau nu? ma doare o masea cand apas, adica cand mananc ceva sau inchid gura
- 9Abces la masea. Ce pot sa fac sa imi treaca infectia?
- 7infectie la masea, durerea dentara
- 9varf de ac ramas in masea
- 3coroana metalo-ceramica
- 1tratament molar nr 6
- 2un singur molar migrat cativa centimetri. se poate rezolva cu aparat dentar?
- 2Durere molar cu pivot si coronita
- 2Extensie sau nu?
- 5pivot pe molar
Mai multe informații despre: molarul