Limba mea e tot timpul alba, e foarte incarcata
Buna ziua, am si eu o problema, limba mea e tot timpul alba, e foarte incarcata... o curat foarte bine cand ma spal pe dinti, chiar si 20 minute stau s-o fac rosie si se albeste la loc. RESPIRATIA MEA e ingrozitoare, asta e de fapt si ce ma supara...
Ca si probleme :
- uneori simt ceva in partea de jos a abdomenului, sub buric... nu e durere dar simt ceva jenant acolo ( uneori )
-Am facut de 3 ori testul pentru heliobacter pylori, de 2 ori acum cateva luni si iesise negativ, acum ultima data a iesit pozitiv, facut acum 2 saptamani
- De vreun an jumate, doi, scaunele mele nu mai ies foarte solide, ies mai mereu moi si cu un miros puternic.
-cateodata cand beau alcool, gen bere, simt ca imi vine acidul pe gat inapoi... cand beau o cantitate mai mare se intampla asta.
Ce ma deranjeaza de fapt e RESPIRATIA MEA URAT MIROSITOARE SI LIMBA INCARCATA !!! ROG AJUTOR VA ROG, NU MAI SUPORT
Am 19 ani, nu fumez, beau foarte rar
Ca si probleme :
- uneori simt ceva in partea de jos a abdomenului, sub buric... nu e durere dar simt ceva jenant acolo ( uneori )
-Am facut de 3 ori testul pentru heliobacter pylori, de 2 ori acum cateva luni si iesise negativ, acum ultima data a iesit pozitiv, facut acum 2 saptamani
- De vreun an jumate, doi, scaunele mele nu mai ies foarte solide, ies mai mereu moi si cu un miros puternic.
-cateodata cand beau alcool, gen bere, simt ca imi vine acidul pe gat inapoi... cand beau o cantitate mai mare se intampla asta.
Ce ma deranjeaza de fapt e RESPIRATIA MEA URAT MIROSITOARE SI LIMBA INCARCATA !!! ROG AJUTOR VA ROG, NU MAI SUPORT
Am 19 ani, nu fumez, beau foarte rar
2 comentarii
Buna !! Am aceleasi simptome:(((.. cum ai trecut peste?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3miros neplacut al gurii
- 25am o respiratie urat mirositoare, atat pe gura cat si pe nas
- 3expir miros de otet
- 3miros neplacut al cavitatii bucale
- 7respiratie urat mirositoare - apare la 15 min.
- 1respiratie urat mirositoare
- 6Am 3 zile de cand folosesc Corsodyl iar limba albicioasa a primit o culoare maronie, e normal?
- 2miros neplacut al gurii..
- 2Miros urit in in nara stinga
- 6respiratie urat mirositoare
- 6miros exagerat de metal in gura
- 2Respiratie urat mirositoare.
- 1Strat alb be limba. Cum se poate elimina?
- 2Ajutor! cerul gurii si limba albicioasă
- 5Limba alba
- 3Limba alba care nu mai trece.
- 1Miros neplacut..?
- 1Miros urat si gust ciudat din gat
- 4Va rog un rasp! burta face galagie, imi vine mereu sa ragai si ma trezesc cu limba alba
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare Limba albicioasa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: