dureri de cap, stelute si puncte negre
Buna :) am 16 ani, de vara trecuta am dureri in partea stanga la coastea si sub san (care le am aproape in fiecare zi ) ! Iar din iarna ma doare capul :( ametesc, simt ca pic din picioare, vad mereu zi seara stelute zigsaguri si punte, nu pot sta in picioare nu pot s fac mai nimic... capul ma doare tot pe partea stanga, de la nas ureche pana la ceafa. Atunci cand sunt suparata si nervoasa toate astea sunt mult mai accentuate! si tampla ma doare f tare... am fost la doctor... spondiloza mi-au zis ca nu am, am un chist maxilar stang dar ei nu cred ca de la acel chist imi vin dureri asa de mari si in fiecare zi ! la cordiolog mi-au spus ca nu am nimic, am facut accupunctura cu laser pentru coloana, dar tot asa sunt cu aceleasi simptome, chiar mai dese si mai dureroase ! nustiu ce sa mai fac, este foarte neplacut sa nu pot sa merg unde vreau sa fac toate lucrurile ce la faceam cu placere... ajutati-ma, dati-mi un sfat...
4 comentarii
Mergeti si la oftalmolog.
Chiar daca depistati o dioptrie mica (0, 5) trebuie sa va puneti ochelari.
Mie asa mi-au trecut durerile de cap de genul carora povestiti dv.
Chiar daca depistati o dioptrie mica (0, 5) trebuie sa va puneti ochelari.
Mie asa mi-au trecut durerile de cap de genul carora povestiti dv.
Posibil sa ai anemie, sa faci analize de sange. Cand aveam 12 ani la fel eram si eu, numai negru vedeam in special cand ma ridicam din pat dimineata, mi se intuneca privirea, aveam ameteli si dureri de cap in mod constant. Am luat vitamine timp de 3 luni si de atunci nu am mai avut nicio problema.
Sa mergi la medicul de familie si sa iti dea sa faci analize de sange.
Sa mergi la medicul de familie si sa iti dea sa faci analize de sange.
da am luat si eu vitamine, toate aceste simptome sau inrautatit... in martie am fost in spital 2 sapt, acolo miau dat vitamine si calciu...
Buna ziua adrianna,
Tu esti in poza ?...esti tare frumoasa !
Sgur e tare neplacut ca la 16 ani sa nu te bucuri de viata...ma intreb la ce esti tu suparata si nervoasa..cand spui ca ti se accentueaza durerile ?
Poate imi poovestesti un context din acesta..atat cat doresti si vrei sa spui pe acest forum.
Multumesc
Mihaela
Tu esti in poza ?...esti tare frumoasa !
Sgur e tare neplacut ca la 16 ani sa nu te bucuri de viata...ma intreb la ce esti tu suparata si nervoasa..cand spui ca ti se accentueaza durerile ?
Poate imi poovestesti un context din acesta..atat cat doresti si vrei sa spui pe acest forum.
Multumesc
Mihaela
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Stari de voma si dureri de cap..ajutor
- 3intepaturi in cap
- 3de vreo 4 luni am niste simptome ciudate si care ma sperie
- 4Vad negru in fata ochilor! Aveti sau stiti caz similar?
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 4Ma doare in spatele capului, in partea stanga, ca niste lovituri
- 9Vad linii strambe
- 33Lovitura la cap
- 0migrene de 3 ani
- 2durere de cap de cateva zile
- 3puls mare, dureri de cap
- 8Vedere putin neclara ochi stang
- 2Dureri de cap si ameteli, senzatie de voma
- 9Am 4 ganglioni la gat si o senzatie de arsura la ceafa
- 2Durere de cap de 1 an
- 5Durere cap, intr-un singur loc
- 1Dureri de cap