vedere incetosata
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un un sfat /raspuns la problema mea, Este normal ca atunci cand sunt ganditor si privesc asa in zare fara sa clipesc ( adica nu ma uit fix la un obiect sau ceva anume) sa vad in ceata ? apoi cand clipesc si nu mai sunt ganditor privirea mi se focalizeaza la normal, am observat asta de cand aveam 14 -15 ani, acum am 26, nu stiu daca este asta normal sau nu, de exemplu cand citesc o carte si apoi mintea mea se gandeste la altceva dar privirea este tot la scris, vad acel scris sters... pana in momentul cand imi acaparez din nou mintea si privirea catre acel scris, mentionez ca imi petrec foarte mult timp in fata pc ( pentru ca lucrez in domeniu it) alte simtome care le am ( imi lacrimeaza ochii si ma mananca cateodata)
1 comentarii
1. Consult ORL pentru orice eventualitate
2. Ceai de albastrele, singurul antiseptic ocular natural pentru lacrimare, mancarimi. Orice fel de alt ceai (musetel etc) sunt contraindicate pentru ochi.
3. In principiu vederea e in ceata pentru ca va ganditi la altceva si e activata alta zona din creier. Nu cea a vazului.
2. Ceai de albastrele, singurul antiseptic ocular natural pentru lacrimare, mancarimi. Orice fel de alt ceai (musetel etc) sunt contraindicate pentru ochi.
3. In principiu vederea e in ceata pentru ca va ganditi la altceva si e activata alta zona din creier. Nu cea a vazului.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10pete negre pe vedere
- 2probleme de vedere
- 5lentilele cosmetice?
- 3vad in ceata
- 2Vedere impaienjanita;incetosata
- 4pierdere temporara a vederii
- 2ceata pe ochi ajutor
- 7Dureri mijloc, urinat frecvent, transpiratii nocturne, vedere incetosata
- 1Ameteli, probleme de vedere.
- 0Ochelari noi, vedere neclara!
- 2Dureri de ceafa si vedere incetosata