Micsorare cornete nazale
Buna ziua ! Am si eu cornetele nazale marite, motiv pentru care mi se infunda nasul mai ales cind dorm, lucru absolut total neplacut. M-am documentat de pe Forumul dvs. si m-am hotarit sa-mi fac operatia de micsorare a acestora cu tehnica Ellman. Intrebare si rugaminte : mi-ati putea recomanda o clinica (eventual un medic) din Cluj (avind in vedere ca locuiesc in Baia Mare) la care sa pot face aceasta operatie?. Va multumesc anticipat !
4 comentarii
In cluj poti merge in clinica ORL a spitalului municipal.
buna ziua.mam operat de curand de cornete nazale prin radiofrecventa si inca nu pot respira fara picaturi rinofug pe care mi lea recomandat dr deoarece inainte de operatie foloseam olinth si devenisem dependenta.am si o deviatie de sept pe dreapta care simt ca ma supara insa dupa operatia de cornete dr ma asigurat ca voi respira ok chiar daca am deviatie.va rog sami spuneti dupa cat timp de la operatie voi putea respira fara ajutorul picaturilor? multumesc
depinde cu ce electrod sa lucrat.
cu mono polar sau bipolar.
la bipolar se rezolva totul in 10 zile.
la monopolar.. se produce numai o actiune termica in interiorul cornetului.. si dureaza mai mult pana colagenul se transforma in fibrina! poate sipanala 3 saptamani.
cu mono polar sau bipolar.
la bipolar se rezolva totul in 10 zile.
la monopolar.. se produce numai o actiune termica in interiorul cornetului.. si dureaza mai mult pana colagenul se transforma in fibrina! poate sipanala 3 saptamani.
Buna ziua.Pe 16 am programare la operatie de cornete nazale si am inteles ca dupa operatie nu poti respira pe nas asa este ?Daca ai fibrom nazal medicul ascunde asta ?Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Care este rolul cornetelor?
- 5De cam 2 luni mi-a aparu ca un fel de excrescenta in una dintre fosele nazale
- 7Presiune mare in nas cu ecou la cap la 1 luna dupa operatie
- 0cornete nazale marite la copii
- 7am probleme cu nasul
- 5Problema cu respiratul. Nu pot respira cu nara stanga. Sunt racit foarte rau.
- 11rana in interiorul nasului
- 7Mucoasa nazala uscata
- 7Rinita vasomotorie de 12 luni
- 4Tratament rinita, vasomotorie
- 1Cornete nazale 'cat casa'
- 4cornete nazale
- 1Operație cornete nazale
- 3Micsorarea cornetelor prin radiofrecventa
- 0Cornete nazale marite
- 3Cornete inflamate operate
- 4Cornete nazale metoda operatie
- 7Operație radiofrecventa cornete