Cornete nazale marite la copil
Buna seara.
Fetita mea in varsta de 10 ani a fost diagnosticata cu cornete nazale marite si rinita alergica.
Am facut tratament cu aerosoli dar nu se observa nici o imbunatatire.
Am vazut ca este recomandat Colargol, doar ca nu stiu exact cate picaturi se pun intr-o nara si de cate ori pe zi pentru varsta ei.
Sper ca ma puteti ajuta.
Va multumesc!
Fetita mea in varsta de 10 ani a fost diagnosticata cu cornete nazale marite si rinita alergica.
Am facut tratament cu aerosoli dar nu se observa nici o imbunatatire.
Am vazut ca este recomandat Colargol, doar ca nu stiu exact cate picaturi se pun intr-o nara si de cate ori pe zi pentru varsta ei.
Sper ca ma puteti ajuta.
Va multumesc!
4 comentarii
colargol s epune cate 1 pic de 3 ori pe zi 10 ziel si se poate repeta peste 1 luna
dar cauza alergilor, rinitei alergice..se afla la nivelul tractului digextiv am mai scris pe forum
intoleranta la anumite alimente, intestine intoxicate, greselile in alimnetatie sunt cauzele care trebuie rezolvate
doar cu tratamentul local nu rezolvati nimic
dar cauza alergilor, rinitei alergice..se afla la nivelul tractului digextiv am mai scris pe forum
intoleranta la anumite alimente, intestine intoxicate, greselile in alimnetatie sunt cauzele care trebuie rezolvate
doar cu tratamentul local nu rezolvati nimic
Multumesc frumos pentru raspuns.
O sa incepem o cura de detoxifiere si o sa fim atente la ce mancam si cum combinam alimentele.
Puteti sa imi spuneti va rog ce analize recomandati pentru intoleranta la alimente?
O sa incepem o cura de detoxifiere si o sa fim atente la ce mancam si cum combinam alimentele.
Puteti sa imi spuneti va rog ce analize recomandati pentru intoleranta la alimente?
nu recomand analize
testele de intoleranta sunt f.scumpe si nu foarte concludente
mai simplu de urmarit starea copilului prin excluderea lactatelor, mezelurilor, dulcele din comert cu euri si cloranti
testele de intoleranta sunt f.scumpe si nu foarte concludente
mai simplu de urmarit starea copilului prin excluderea lactatelor, mezelurilor, dulcele din comert cu euri si cloranti
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Virusi si bacterii
- 3cornete nazale marite... si operatie cu laserul
- 5Sinechie septoturbionala, rinita alergica si deviatie de sept
- 88Nas infundat. Micsorare cornete cu radiofrecventa?
- 4nara infundata
- 7nara infundata cand ma asezam in pozitia culcat
- 5rana in nas..ce sa fac?
- 1Cavitate nazala
- 42Nas infundat, raceali dese si cornete nazale marite
- 2Rinita Alergica sau de alt tip?
- 0rinita alergica
- 11rana in interiorul nasului
- 2Sunt dependent de picaturi de nas de 3 ani si cred ca am o rinita alergica de prin martie
- 1este rinita alergica?
- 1Rinita alergica hipertrofica sau sinuzita?
- 7rinita
- 1Astm bronșic nediagnosticat oficial?
- 1Diferenta intre interventia cu laser si interventia cu radiofrecventa
Mai multe informații despre: Rinita alergica cornetele nazale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: