Operatie cornete nazale
Buna seara! In urma unui control orl mi sa spus ca trebuie sa ma operez prin radiofrecventa de micsorare cornete nazale! De vreo 2 ani respir greu pe nas, in sezonul cald e foarte uscat iar acum când sa racit e plin de răni, dureri de cap cumplite. Medicul a spus ca probabilitatea ca durerile de cap sa imi treaca nu sunt 100%. La cap nu am nimic altceva ca am facut CT si nu se vede nimic. Intrebarea mea este pt cei ce au fost operati, daca durerile au persistat si dupa operatie. Mulțumesc
5 comentarii
1.varsta.inaltimea. Câte kg ai?
2 Ai mai citit pe Forum ca una din cauzele rinitei hipertrofie este un reflux gastro esofagian în somn?
3 ai făcut radiografii la rădăcină dinților și consult stomatologic?
4. Cunoști faptul ca multe dureri de cap au cauza la distanta? De exemplu.. Rinichii, intestinele, fierea...???
2 Ai mai citit pe Forum ca una din cauzele rinitei hipertrofie este un reflux gastro esofagian în somn?
3 ai făcut radiografii la rădăcină dinților și consult stomatologic?
4. Cunoști faptul ca multe dureri de cap au cauza la distanta? De exemplu.. Rinichii, intestinele, fierea...???
28 ani 1, 72 si 54 kg.sincer nu prea am citit, o sa ma informez mai bine. Am facut radiografie la dinti, tocmai ce am finalizat doua implante. Durerile de cap le am predominant in sezonul rece. Iar nasul il am mereu uscat urmate de mâncărimi si dureri! In sezonul rece e plin de răni. Referitor la rinichi intestine fierea nu stiu ce sa va raspund ca nu am avut dureri sau sa imi dea de gandit. O sa fac si eu ecografie abdominala sa vad. Va mulțumesc pt raspuns o sa ma documentez despre rinita si reflux ca sa pot intelege ceea ce am pana la urma
Contează cât de corect te alimentezi seara. Și dacă greșești cu fructe dulciuri după cina. Ele produc Reflux. Și acidul gastric arde gatul pana sus în spatele nasului. Acolo și se găsesc cozile de cornet inferior
Seara de obicei mănânc fructe, dulciuri foarte rar
..doar ca nu am nici un simptom. La mine problema este ca am nasul uscat sau cu rani mereu nu doar noaptea. Ar fi cazul sa fac un test de alergie?
..doar ca nu am nici un simptom. La mine problema este ca am nasul uscat sau cu rani mereu nu doar noaptea. Ar fi cazul sa fac un test de alergie?
Ce as putea sa i-au sa mai amelioreze cat de cat aceasta senzatie a nasului( ma ustura, mănâncă, doare in acelasi timp)?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7nara infundata cand ma asezam in pozitia culcat
- 0Ochi rosii, greata, diaree, cornete nazale foarte inflamate
- 7Presiune mare in nas cu ecou la cap la 1 luna dupa operatie
- 0cornete nazale marite la copii
- 6de ceva timp ma chinuie o rinita cronica hipertrofica
- 7am probleme cu nasul
- 5Problema cu respiratul. Nu pot respira cu nara stanga. Sunt racit foarte rau.
- 11rana in interiorul nasului
- 10Ingrosare mucoasa nazala
- 1Cornete nazale 'cat casa'
- 4cornete nazale
- 11rana in nas
- 1Turbinectomie laser
- 4Cornete nazale marite la copil
- 1Cauterizare rinita
- 3Se merita sa fac operatia de subtiere a cornetelor?
- 5Nu respir bine pe nas
- 4Cornete nazale metoda operatie
- 7Operație radiofrecventa cornete
Mai multe informații despre: cornetele nazale