nas infundat ajutor
![realmadrid](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna ziua ! am fost diagnosticat cu astm bronsic cu vreo 2 ani in urma daca are vreo legatura. nu pot sa dorm din cauza nasului infundat cu mucus vascos, si stranut din cand in cand. am fost la doctor, am facut analize, iar maine ma duc cu ele inapoi la doctor dar sunt pesimist. rezultatele analizelor sunt:
1. Ig E - Electrochemiluminiscenta (ECLIA) : 37.88
2. Examen microscopic exsudat faringian pentru
fuzospirili : Absenti fuzospirili.
3. Cultura secretie nazala : Pe mediile de cultura nu s-a dezvoltat flora bacteriana patogena (Staphylococcus aureus, streptococi beta-hemolitici, Haemophilus spp.,
Enterobacteriaceae, Pseudomonas aeruginosa).
Asta desi vad pe limba o depunere albicioasa si niste bubite!
tin sa precizez ca parca m-a mai lasat in zilele ploioase dar acum ma ia din nou.
va multumesc!
1. Ig E - Electrochemiluminiscenta (ECLIA) : 37.88
2. Examen microscopic exsudat faringian pentru
fuzospirili : Absenti fuzospirili.
3. Cultura secretie nazala : Pe mediile de cultura nu s-a dezvoltat flora bacteriana patogena (Staphylococcus aureus, streptococi beta-hemolitici, Haemophilus spp.,
Enterobacteriaceae, Pseudomonas aeruginosa).
Asta desi vad pe limba o depunere albicioasa si niste bubite!
tin sa precizez ca parca m-a mai lasat in zilele ploioase dar acum ma ia din nou.
va multumesc!
1 comentarii
![Dr. Muresan Ramona](/arata_img.php?img=cont_131925.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
consultati un medic alergolog pt teste alergice, cel mai probabil aveti o rinita alergica, posibil la polenuri. De obicei simptomele se amelioreaza cand ploua deoarece particulele de polen se depun pe sol si nu mai sunt purtate in aer. Multa sanatate!
consultati un medic alergolog pt teste alergice, cel mai probabil aveti o rinita alergica, posibil la polenuri. De obicei simptomele se amelioreaza cand ploua deoarece particulele de polen se depun pe sol si nu mai sunt purtate in aer. Multa sanatate!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2nas infundat de aproape 20 ani
- 6nas infundat
- 64nas mereu infundat
- 3Nu mai am miros
- 4in urma unei raceli am ramas cu secretii in gat
- 10Nas infundat tot timpul...daca poate cineva sa-mi raspunda?
- 6De mai bine de un an am anumite simptome pe care eu le asociam cu ale unei raceli
- 1Tuse productiva si nas infundat
- 1urechi si nas infundate
- 1Nas infundat
- 0Durere de cap, in gat si nas infundat
- 2Nas infundat
- 7nas si urechi infundate, durere in gat mucusuri ingrosate.
- 0Nas infundat, palpitatii
- 10Rinita subacuta
- 1Nas înfundat și hârșit in piept
- 4Respira pe gura in timpul somnului
- 2Nas înfundat operat deviație de sept
- 6Nas infundat-deviatie sept- frisoane
- 1Nas infundat, posibila lipsa de oxigen accentuata pe timpul noptii
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: