Bebe 5 luni haraie pe nas da nu ies mucisori

11-01-2019
LaviO
Nu este medic/terapeut
LaviO
Bebe haraie pe nas dar nu ies mucisori, de dormit doarme bine, doar ca dimineață și seara haraie pe nas ca și cum ar avea secretii dar nu iese nimic. Ce pot face ?? Va rog sa mă ajutați.
3 comentarii
0
14-01-2019, ora 09:52
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna dimineata
Asigurati in camera o atmosfera umidificata, aerul este prea uscat. Dati-i copilului necesarul de lichide... Administrati in fiecare nara cate 1-2 picaturi ser fiziologic dimineata si seara. Sanatate !
0
12-02-2019, ora 15:42
Titus stil
Nu este medic/terapeut
Titus stil
Bună ziua!! Am fetița de 2 luni care a făcut o viroză după spusele celor de la urgențe ni sa dat panadol la nevoie și colargol 1 picătură de 3 ori pe zi am început tratamentul dar are o somnolență care ne pune pe gânduri ținând cont ca ea era foarte energică și nu adormea singura, va rog ajutați-mă cu un sfat!! Oare somnolenta sa fie de la picături?? Mulțumesc
0
12-02-2019, ora 16:07
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua
Nu, Colargol-ul nu are acest efect secundar. Somnolenta este cauzata de obstructia nazala care nu permite oxigenarea corecta a creierului. Asigurati fetitei in camera si o atmosfera umeda caci un aer uscat ii intretine inflamatia nazala si deci deficienta respiratorie nazala. Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: