mi s-a cam depigmentat pielea de sub brat
Buna ziua d-le doctor!tin sa precizez ca de ceva timp mi s-a cam depigmentat pielea de sub brat, dar doar in partea stanga, nu foarte mult.este posibil de la antiperspirante?pentru ca intr-o perioada le-am tot schimbat si am folosit inclusiv antiperspirante barbatesti.va multumesc!
3 comentarii
BUNA ZIUA!
VA RETIN ATENTIA CU O PROBLEMA PE CARE O AM DE DOUA-TREI LUNI, DEPIGMENTAREA PARTII SUPERIOARE A PENISULUI, DELIMITAREA FACANDSE PRINTR-UN FEL DE "INEL". RUGAMINTEA MEA ESTE SA MA LAMURITI DIN CE CAUZA S-A INTAMPLAT ACEST LUCRU - ACTIVITATE SEXUALA, FOLOSIREA TOILLET-ELOR PUBLICE SAU CINE STIE DIN CE ALTA CAUZA. PRECIZEZ CA EU FOLOSESC PREZERVATIV INTOTDEAUNA. CEALALTA RUGAMINTE, AFLAND DACA SE POATE, DIAGNOSTICUL, SA-MI RECOMANDATI UN TRATAMENT.
CU MULTUMIRI ANTICIPATE!
VA RETIN ATENTIA CU O PROBLEMA PE CARE O AM DE DOUA-TREI LUNI, DEPIGMENTAREA PARTII SUPERIOARE A PENISULUI, DELIMITAREA FACANDSE PRINTR-UN FEL DE "INEL". RUGAMINTEA MEA ESTE SA MA LAMURITI DIN CE CAUZA S-A INTAMPLAT ACEST LUCRU - ACTIVITATE SEXUALA, FOLOSIREA TOILLET-ELOR PUBLICE SAU CINE STIE DIN CE ALTA CAUZA. PRECIZEZ CA EU FOLOSESC PREZERVATIV INTOTDEAUNA. CEALALTA RUGAMINTE, AFLAND DACA SE POATE, DIAGNOSTICUL, SA-MI RECOMANDATI UN TRATAMENT.
CU MULTUMIRI ANTICIPATE!
Puteti avea un lichen scleros sau un vitiligo.
In ambele cazuri nu se cunoaste cauza bolii. Cel mai bine ar fi sa consultati un dermatolog.
In ambele cazuri nu se cunoaste cauza bolii. Cel mai bine ar fi sa consultati un dermatolog.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Un fel de cos langa nara dreapta care nu se vindeca
- 19pete rosii dupa baie
- 7bubite mici pe brate, abdomen, picioare
- 9am pe mana dreapta o usturime si in acelasi timp o durere pe piele de la cot in jos
- 7Mancarimea pielii... ajutor! :(( Repede va rog!
- 6mancarime pe brate, burta... mai mult seara
- 6mancarimi de piele
- 6Pustule pe piele
- 11bubite rosii ce provoaca mancarime pe piele...
- 10piele de gaina
- 3Piele elastica
- 5hiperpigmentare cicatrice
- 51boli de piele?
- 7psoriazis de vreo 3 ani
- 5Pete albe pe miini - o boala transmisibila ?
- 0pigmentarea pielii si vezicule rosii
- 48pete rosii pe corp fara mancarimi
- 1pete rosii, uscate pe piele
- 5pielea mainilor
- 8pete albe pe piele- tratament?
Mai multe informații despre: Pielea Depigmentarea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: