pielea mainilor
de vreo 2 luni, la mana stanga, intre degetul mijlociu si inelar(exact la baza), a inceput sa ma mananca ingrozitor de tare, de ma face sa ma scarpin pana imi da sangele si se vad si niste crapaturi...nu le-am dat prea mare importanta la inceput, deoarece o data cu venirea frigului(pana se face cald)imi pocneste pieea mainilor...folosesc o gramada de creme...degeaba!!!dar cum aceasta problema persista, am inceput sa ma ingrijorez.am dat verigheta jos, am crezut ca am vreo alergie la aur, dar nu mi-a trecut...ma dau seara cu crema, a doua zi dimineata nu mai am nimic, dar pe parcursul zilei reapare...si ma mananca tare de tot si palma exact la baza celor doua degete...stie cineva ce poate fi?m-am gandit la raie(Doamne fereste!!!!!!)dar nu s-ar fi intins?nu cred ca ar fi stat numai acolo...stie cineva ce poate fi?
va multumesc!
va multumesc!
5 comentarii
precizeaza si CE lucrezi ziua..
stai cu mainile mult in apa?
faci curat?
folosesti diferite solutii fara manusi?
cele bune,
stai cu mainile mult in apa?
faci curat?
folosesti diferite solutii fara manusi?
cele bune,
sunt casnica...am grija de bebe...dar nu folosesc produse de curatenie fara manusi...in alti ani, daca s-a intamplat sa folosesc fara manusi, nu am avut problema asta...e asa ciudat...
multumesc!
multumesc!
Daca ai gasit crema care face sa dispara peste noapte iao prin eliminare si vezi cand reapare ce ai folosit inainte, sar putea sa fii alergica la ceva ce folosesti pt copil sau de prin casa, incearca si te astept cu un raspuns.
bine si daca e o alergie, de ce apare numai acolo?in primul rand ca e la mana stanga(iar eu sunt dreptace), deci ptr copil folosesc mai mult mana dreapta si de ce e numai acolo?daca asi fi alergica, nu ar trebui sa apara si intre degetele celelalte?
Acolo sa localizat zona mai sensibila, verifica retroactiv ce ai facut si cu ai umblat inainte sa reapara.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4imi crapa pielea de pe maini si am si o mancarime
- 9imi crapa pielea de pe maini
- 8am fost la doi medici dermatologi si nici un diagnostic exact
- 27alergie sau ce altceva?
- 9am pe mana dreapta o usturime si in acelasi timp o durere pe piele de la cot in jos
- 22pete maronii pe corp
- 7pata pe umar mare maro de la soare, cred
- 6Pustule pe piele
- 5Afectiune dermatologica: uscaciune excesiva.. si crapaturi
- 6negi in talpa si pe maini
- 44Bubite rosii pe piele cu mancarimi, rog raspuns.
- 24mancarimi pe baza nervoasa?
- 5umflatura sub pielea capului MAMA SPERIATA
- 4Buba sub piele ce trebuie sa fac?
- 9mancarime degete maini, crapare piele maini
- 6ce sa fac ca sa am mai multa imunitate la piele?
- 5pete rosii pe piele
- 0Piele aspra
- 1Amorteala piele spate!
- 3pete maroni pe piele si care se imultesc am nevoie de ajutor
Mai multe informații despre: Pielea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: