pielea mainilor

de vreo 2 luni, la mana stanga, intre degetul mijlociu si inelar(exact la baza), a inceput sa ma mananca ingrozitor de tare, de ma face sa ma scarpin pana imi da sangele si se vad si niste crapaturi...nu le-am dat prea mare importanta la inceput, deoarece o data cu venirea frigului(pana se face cald)imi pocneste pieea mainilor...folosesc o gramada de creme...degeaba!!!dar cum aceasta problema persista, am inceput sa ma ingrijorez.am dat verigheta jos, am crezut ca am vreo alergie la aur, dar nu mi-a trecut...ma dau seara cu crema, a doua zi dimineata nu mai am nimic, dar pe parcursul zilei reapare...si ma mananca tare de tot si palma exact la baza celor doua degete...stie cineva ce poate fi?m-am gandit la raie(Doamne fereste!!!!!!)dar nu s-ar fi intins?nu cred ca ar fi stat numai acolo...stie cineva ce poate fi?
va multumesc!
va multumesc!
5 comentarii

precizeaza si CE lucrezi ziua..
stai cu mainile mult in apa?
faci curat?
folosesti diferite solutii fara manusi?
cele bune,
stai cu mainile mult in apa?
faci curat?
folosesti diferite solutii fara manusi?
cele bune,

sunt casnica...am grija de bebe...dar nu folosesc produse de curatenie fara manusi...in alti ani, daca s-a intamplat sa folosesc fara manusi, nu am avut problema asta...e asa ciudat...
multumesc!
multumesc!

Daca ai gasit crema care face sa dispara peste noapte iao prin eliminare si vezi cand reapare ce ai folosit inainte, sar putea sa fii alergica la ceva ce folosesti pt copil sau de prin casa, incearca si te astept cu un raspuns.

bine si daca e o alergie, de ce apare numai acolo?in primul rand ca e la mana stanga(iar eu sunt dreptace), deci ptr copil folosesc mai mult mana dreapta si de ce e numai acolo?daca asi fi alergica, nu ar trebui sa apara si intre degetele celelalte?

Acolo sa localizat zona mai sensibila, verifica retroactiv ce ai facut si cu ai umblat inainte sa reapara.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5epilarea cu ceara.. ceara refolosita?
- 5am foarte multe semne pe spate.. melanom?
- 3de cateva saptamani ma mananca toata pielea
- 5pete pe corp care se descuameaza, sfaturi
- 34cancer de piele
- 2Pielea nasului rosie si un lichid uleios (foarte des)
- 7intepaturi ale pielii
- 39pete rosii pe piele
- 7Mici basicute!
- 6am niste bubite pe piele si ma mananca rau de tot.
- 3Piele elastica
- 3bolide piele
- 24mancarimi pe baza nervoasa?
- 3obraji asprii la bebe
- 6I s-a pus diagnosticul de lichen spinulosum, ce se poate face?
- 8psoriazis cam de 5 ani
- 6Pete rosii pruriginoase, unele iesite in relief, de dimensiuni diferite
- 1Mancarimi de piele
- 0Amorteli ale pielii
- 1toxidermie?
Mai multe informații despre: Pielea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: