pielea mainilor
![alyna alina](/arata_img.php?img=cont_154012.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
de vreo 2 luni, la mana stanga, intre degetul mijlociu si inelar(exact la baza), a inceput sa ma mananca ingrozitor de tare, de ma face sa ma scarpin pana imi da sangele si se vad si niste crapaturi...nu le-am dat prea mare importanta la inceput, deoarece o data cu venirea frigului(pana se face cald)imi pocneste pieea mainilor...folosesc o gramada de creme...degeaba!!!dar cum aceasta problema persista, am inceput sa ma ingrijorez.am dat verigheta jos, am crezut ca am vreo alergie la aur, dar nu mi-a trecut...ma dau seara cu crema, a doua zi dimineata nu mai am nimic, dar pe parcursul zilei reapare...si ma mananca tare de tot si palma exact la baza celor doua degete...stie cineva ce poate fi?m-am gandit la raie(Doamne fereste!!!!!!)dar nu s-ar fi intins?nu cred ca ar fi stat numai acolo...stie cineva ce poate fi?
va multumesc!
va multumesc!
5 comentarii
![maria 123](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
precizeaza si CE lucrezi ziua..
stai cu mainile mult in apa?
faci curat?
folosesti diferite solutii fara manusi?
cele bune,
stai cu mainile mult in apa?
faci curat?
folosesti diferite solutii fara manusi?
cele bune,
![alyna alina](/arata_img.php?img=cont_154012.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
sunt casnica...am grija de bebe...dar nu folosesc produse de curatenie fara manusi...in alti ani, daca s-a intamplat sa folosesc fara manusi, nu am avut problema asta...e asa ciudat...
multumesc!
multumesc!
![MARTON](/arata_img.php?img=cont_151673.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Daca ai gasit crema care face sa dispara peste noapte iao prin eliminare si vezi cand reapare ce ai folosit inainte, sar putea sa fii alergica la ceva ce folosesti pt copil sau de prin casa, incearca si te astept cu un raspuns.
bine si daca e o alergie, de ce apare numai acolo?in primul rand ca e la mana stanga(iar eu sunt dreptace), deci ptr copil folosesc mai mult mana dreapta si de ce e numai acolo?daca asi fi alergica, nu ar trebui sa apara si intre degetele celelalte?
![MARTON](/arata_img.php?img=cont_151673.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Acolo sa localizat zona mai sensibila, verifica retroactiv ce ai facut si cu ai umblat inainte sa reapara.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Un fel de cos langa nara dreapta care nu se vindeca
- 5epilarea cu ceara.. ceara refolosita?
- 11O afectiune de piele intalnita des la maini si picioare
- 3de cateva saptamani ma mananca toata pielea
- 4De 2 ani imi apar multe semne
- 5De o luna de zile am mancarime a pielii pe tot corpul
- 5bubite rosii asemanatoare cosurilor
- 23Pete rosii pe fata
- 4de ce de fiecare data cand fac baie ma mananca pielea?
- 6Pustule pe piele
- 7Mancarimi dupa baie
- 6I s-a pus diagnosticul de lichen spinulosum, ce se poate face?
- 9De cateva luni, mama mea este suferinda de sclerodermia
- 8psoriazis cam de 5 ani
- 17Alunite rosii pe tot corpul
- 4de aproape un an imi apar bubite in diferite zone
- 4Mancarimi intense de piele dupa fiecare dus - insa numai cu apa de acasa!
- 4Piele dura scrot (piele galbenuie, rosie) + durere tibie
- 7Boli de piele Ajutor
Mai multe informații despre: Pielea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: