pete albe pe piele- tratament?
Buna ziua,
Am o intrebare, daca se poate sa ma ajutati.
Fratelui meu i-au aparut niste pete albe pe piele, micute si dese. Nu prezinta mancarimi sau usturimi dar sunt foarte inestetice.
Care poate fi cauza aparitiei acestor pete si cum se pot trata?
Va multumesc!
Am o intrebare, daca se poate sa ma ajutati.
Fratelui meu i-au aparut niste pete albe pe piele, micute si dese. Nu prezinta mancarimi sau usturimi dar sunt foarte inestetice.
Care poate fi cauza aparitiei acestor pete si cum se pot trata?
Va multumesc!
8 comentarii
Buna ziua.
Niste poze ar fi utile. Unde anume sunt petele? de cat timp evolueaza?
Niste poze ar fi utile. Unde anume sunt petele? de cat timp evolueaza?
Buna ziua,
Petele le are de aproximativ un an. Initial au aprut doar cateva, apoi s-au inmultit.
Poze puteti vedea de aici:
http://we.tl/xHqXR8h5aX
Va multumesc!
Petele le are de aproximativ un an. Initial au aprut doar cateva, apoi s-au inmultit.
Poze puteti vedea de aici:
http://we.tl/xHqXR8h5aX
Va multumesc!
Buna ziua!De câţiva ani am alergie.In zona pieptului imi apar pete roşii de la caldura, nervi, stres, lâna, material supraelastic, parfum, mirosuri neplăcute.Cel mai rau ma simt atunci cand ma enervez ma înroşesc instant la fata, pe maini(in partea de sus) si pe, piept...am o stare de mâncărime si "caldura".Uneori imi revin cand merg intr-un loc răcoros.Ce pot face in acest caz?Va mulţumesc!
Dna Panca Isabela, va rog sa va postati mesajul in alta parte, nu in topicul meu.
Va multumesc!
Va multumesc!
Dna Dr Mariana Grigore, petele fratelui meu sunt pe piept.
Ar putea fi un pitiriasis versicolor, forma depigmentata. Pentru confirmare ar putea face un examen cu lampa Wood.
Va multumesc pentru raspuns!
Zi buna va doresc!
Zi buna va doresc!
Buna ziua dna dr Mariana Grigore,
Ati avut mare dreptate, dupa un control la dermatologie fratele are intr-adevar pitiriasis versicolor, forma depigmentata. Am primit de la dr dermatolog un sampon antimatreata si crema Nizoral, insa nu se vede aproape niciun efect, petele nu s-au mai extins, le are doar pe piept, insa sunt tot vizibile, nu s-au pigmentat cu toate ca, la recomandarea dr dermatolog a stat la soare.
Va rog sa imi recomandati un alt tratament, o alta crema. Mentionez ca dermatologul este in concediu, prin urmare nu il putem aborda.
va multumesc anticipat!
Ati avut mare dreptate, dupa un control la dermatologie fratele are intr-adevar pitiriasis versicolor, forma depigmentata. Am primit de la dr dermatolog un sampon antimatreata si crema Nizoral, insa nu se vede aproape niciun efect, petele nu s-au mai extins, le are doar pe piept, insa sunt tot vizibile, nu s-au pigmentat cu toate ca, la recomandarea dr dermatolog a stat la soare.
Va rog sa imi recomandati un alt tratament, o alta crema. Mentionez ca dermatologul este in concediu, prin urmare nu il putem aborda.
va multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5copil de 7 ani si alergia la alimente
- 43probleme cu pielea de pe palme
- 3pata vinetie pe spate
- 2pete pe piele
- 5o problema de piele serioasa ?
- 3pete maronii pe piept, spate si pe mana... nu il mananca, dar arata urat
- 9Purpura vasculara... la cat timp trece?
- 7pata pe umar mare maro de la soare, cred
- 7dermatofibrosarcoma protuberans - e diagnosticul meu de acum 2 ani
- 5Pete pe suprafata corpului!
- 6intepatura de insecte, mancarime, durere
- 3Pete pe pleoape
- 1eczematide
- 2pete pe corp
- 7Rana la deget, langa unghie, se redeschide rana, crapa pielea
- 9De cateva luni, mama mea este suferinda de sclerodermia
- 8psoriazis cam de 5 ani
- 3pata rosie pe piept in partea stanga si ma manaca foarte tare
- 0pete pe piele